Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

3 deserturi rapide și delicioase

30-Nov-2017, autor: EuCeMananc

3 deserturi rapide şi frumoase foc!

 3 deserturi delicioase

Fie că ai nişte musafiri speciali sau petreci o seară obişnuită în familie, uneori vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu deserturi speciale, colorate şi sănătoase. Noi am cules pentru tine 3 idei care sigur nu le-ai încercat până acum şi îi vor surprinde pe cei dragi în cel mai plăcut mod.

    Bol de smoothie cu afine.

Pentru această reţetă prepară în blender un smoothie din afine, iaurt grecesc, miere şi seminţe de chia. Pune totul într-un bol iar peste adaugă fulgi de cocos, un pumn de afine şi câteva felii de fructul pasiunii. Vei obţine un desert colorat, exotic şi plin de calciu şi vitamine.

   Spumă de avocado cu ciocolată.

Pentru această reţetă ai nevoie de: 1 cană de lapte de migdale neîndulcit, 2 avocado mari copţi, o tablă de ciocolată amăruie, 3 linguri de cacao, un strop de sare, 1 lingură de extract de vanilie şi 2 linguri de zahăr pudră. Pui toate astea în blender şi obţii în doar câteva minute un desert delicios şi sănătos. Poţi orna fiecare bol de spumă cu frişcă şi zmeură proaspătă. Ciocolata amăruie face ca gustul de avocado să nu se simtă în acest desert aşa că te invităm să îl încerci.

   Trufe de avocado cu ciocolată.

Pentru trufe ai nevoie de un avocado mare şi copt, 10 curmale fără sâmbure, 3 linguri de pudră de cacao, sare,  2 linguri de ulei de cocos şi 2 linguri de miere. Pui toate ingredientele într-un blender iar cu compoziţia obţinută formezi nişte bile ce le tăvăleşti apoi în cacao. Trufele obţinute pot fi tăvălite şi în cocos sau fulgi de migdale, după preferinţe. Acest desert va satisface cu siguranţă pofta de ciocolată a celor dragi.

Sperăm că reţetele noastre îţi stârnesc interesul şi te vei bucura cu familia şi prietenii tăi de cât mai multe deserturi sănătoase şi gustoase.

(Vazut de 367 ori, 1 vizite azi)