Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

5 gustări de vară pentru copilul tău

10-Aug-2017, autor: EuCeMananc

Gustări sănătoase pentru copilul tău

 makan

Dacă pe tine vremea călduroasă te-a mai păcălit şi te-a făcut să uiţi de mâncare, copilul tău sigur îşi va cere în continuare porţia de dulciuri în cele mai neaşteptate momente. Între mesele principale vor apărea constant pofte la cei mici iar noi trebuie cumva să le satisfacem. Încearcă să ai la îndemână variante sănătoase şi gustoase pentru a preveni acele momente şi a nu fi nevoit să recurgi la clasica ciocolată sau diverse deserturi bogate în zahăr şi grăsimi.

Ai de la noi câteva recomandări de gustări care sunt sănătoase, colorate şi delicioase:

  1. Salată de fructe.

Creează salate colorate pentru copilul tău cât mai des. Fii cât mai creativ şi alege mereu alte fructe. Copiii au nevoie de arome și culori noi constant pentru a îi menţine interesaţi. Uneori poţi adăuga şi un sos pe bază de smântână, iaurt, miere sau frişcă.

  1. Îngheţată home-made.

Beneficiul acestei gustări este faptul că tu controlezi ingredientele alese pentru prepararea îngheţatei şi astfel poţi alege variantele mai sănătoase. Poţi să fii creativ şi în privinţa aromei şi să îţi surprinzi familia cu arome noi de fiecare dată.

  1. Milkshake-uri sau smoothie-uri.

Fie că alegi un milkshake sau un smoothie, copilul tău va beneficia de un desert mult mai sănătos comparativ cu clasicele dulciuri din comerţ. Şi aici poţi opta dintr-o gamă largă de fructe şi legume pentru a evita monotonia. Încearcă să înlocuieşti laptele clasic cu cel de cocos sau de migdale şi să adaugi şi diverse alune în mixurile create.

  1. Iaurt cu fructe proaspete.

Iaurturile cu fructe din comerţ conţin zahăr şi nu sunt o variantă tocmai sănătoasă. Încearcă să le înlocuieşti cu iaurt simplu în care să adaugi tu diverse fructe proaspete.

  1. Fructe uscate.

Fructele uscate pot să devină un desert iubit de copilul tău. În comerţ se găseşte o gamă variată de fructe uscate precum caise, curmale, banane şi altele. Atunci când le achiziţionezi ai totuşi grijă pentru că anumite variante conţin şi zahăr adăugat.

Dacă vrei să comanzi gustări pentru copilul tău acasa, intră pe eucemananc.ro și alege ceva bun. 🙂

 

(Vazut de 587 ori, 1 vizite azi)