Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

5 Idei de Sandwich-uri Pentru Copii

19-Oct-2017, autor: EuCeMananc

5 Idei de Sandwich-uri Pentru Copii

 idei de sandwich-uri

Dacă şi copilul tău îşi petrece zilele la şcoală, sarcina pacheţelului cu mâncare sigur te pune uneori în dificultate. Ştii ce e sănătos, ce e colorat, ce e interesant pentru copilul tău, ce ar mânca fără să clipească şi ce evită cu orice ocazie. Dar cum să le combini încât să îi pregăteşti un pacheţel sănătos, dar şi gustos şi atractiv pentru el? Noi am găsit 5 variante interesante şi încercăm să venim în ajutorul tău:

  1. Sandwich cu brânză şi avocado.

Avocado e un ingredient minune aşa că încearcă să îl introduci în dieta copilului tău. Foloseşte o brânză gustoasă şi eventual câteva felii de piept de pui iar avocado va face sandwich-ul tău mai cremos şi hrănitor.

  1. Sandwich cu pui şi caşcaval afumat.

Foloseşte piept de pui pentru a furniza copilului tău porţia de protenie de care are nevoie. Iar pentru că acesta nu are o aromă puternică, alege caşcavalul afumat pentru un plus de gust.

  1. Sanwich cu mozzarella, şuncă şi busuioc.

Alege mozzarella pentru varietate, unge pâinea cu puţin unt, foloseşte o şuncă uscată şi câteva frunze de busuioc şi eventual de spanac. Sigur copilul tău se va bucura de noile arome experimentate.

  1. Sandwich cu şuncă, miere şi muştar.

Pentru acest sandwich poţi să foloseşti pâine de secară, şuncă uscată, o brânză uşoară şi cremoasă. La toate acestea adaugă puţină miere amestecată cu muştar. Acei stropi de miere şi muştar vor îmbrăca sanwich-ul în dulceaţă şi dragoste!

  1. Sandwich cu bacon, brânză şi spanac.

Foloseşte şuncă sau bacon crud sau puţin prăjit, brânză de capră şi frunze de spanac. Sandwich-ul tău va conţine proteine, calciu şi fier, iar toate sunt elemente importante pentru sănătatea copilului tău.

Sperăm că ideile noastre îţi sunt de folos şi că sandwich-urile recomandate de noi vor pune un zâmbet pe buzele copilului tău! 🙂

(Vazut de 1,429 ori, 1 vizite azi)