Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

5 Idei pentru o Cină Gustoasă și Sănătoasă

13-Jul-2018, autor: EuCeMananc

 

Cina ar trebui să fie o masă ușoară, gustoasă și hrănitoare. Deseori rămâi în pană de idei și ajungi să mănânci alimente grase sau nesănătoase doar pentru că sunt la îndemână. Lipsa de inspirație sau timpul limitat pentru prepararea cinei nu ar trebui să te determine să te hrănești necorespunzător. Venim în ajutorul tău cu câteva idei pentru a combina alimente sănătoase, hrănitoare și gustoase la masa de cină.

  1. Pește cu legume.

   Prepară un pește la grătar și pune lângă fasole verde și baby carrots. Alege să prepari legumele în puțin unt și condimente. E important să consumi pește regulat pentru a da corpului tău porția de omega 3 necesară.

  1. Salată Caprese.

Salata Caprese este o variantă excelentă pentru seară. Amestecă mozzarella, busuioc, roșii, ulei de măsline, sare și piper. Te vei bucura de arome proaspete, perfecte pentru vară. Dacă vrei să variezi poți adăuga usturoi, parmezan, șuncă sau nuci.

  1. Piept de pui cu salată de legume.

Prepară piept de pui la grătar alături de care poți servi o salată din avocado, salată verde, roșii, ceapă, măsline și ulei de măsline. Poți schimba legumele folosite pentru salată pentru a te bucura de o diversitate mai mare de vitamine si arome.

  1. Ouă, spanac și fasole roșie.

Fierbe ouăle și amestecă salata cu fasole roșie. E o combinație hrănitoare și gustoasă pentru cină. Poți combina diverse alte legume pentru a face o salată cât mai variată. Adaugă ulei de măsline și diverse condimente.

  1. Lipie cu pui, legume și maioneză de casă.

Poți înlocui clasica shaorma cu varianta sănătoasă, preparată în casă. Lipia o poți umple cu piept de pui, salată verde, roșii, porumb, maioneză de casă, ceapă, busuioc.

Sperăm să încerci măcar una din variantele propuse de noi și să te bucuri de o cină sănătoasă și aromată în familie.

 

(Vazut de 170 ori, 1 vizite azi)