Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Băuturi Calde de Iarnă

8-Feb-2018, autor: EuCeMananc

Au  trecut şi sărbătorile de iarnă cu poveştile frumoase şi darurile generoase. Frigul persistă şi în fiecare seară ne adăpostim cu drag acasă, alături de cei dragi. Pentru a vă faca serile mai călduroase şi zilele mai dulci, am cules pentru voi câteva reţete de băuturi calde, gustoase numai bune pentru sezonul rece:

Ciocolată caldă cu Nutella.

    Pune în blender cacao sau praf de ciocolată caldă, lapte (opţional poţi să foloseşti lapte de migdale), nutella, zahăr şi un strop de sare. Când serveşti băutura poţi să acoperi cu frişcă sau câteva bezele.

   Ciocolată caldă cu Mentă.

      Ca ingrediente ai nevoie de: o linguriţă şi jumătate de amidon, 4 linguri de zahăr, 85g ciocolată amăruie cu mentă, 150ml lapte şi  200ml friscă lichidă. Toate se adaugă pe foc şi se amestecă până ciocolata e complet topită.

   Ciocolată caldă cu Unt de Arahide.

   Amestecă în blender ciocolată caldă sau cacao cu lapte, câteva bucăţele de ciocolată cu lapte şi câteva linguriţe de unt de arahide cremos. Astfel obţii o băutură gustoasă şi hrănitoare.

Vin Fiert cu Scorţişoară.

   Pune un litru de vin roşu la fiert. Adaugă coaja de la o portocală sau de la două-trei mandarine, 2 linguri de zahăr, puţin piper, câteva cuişoare şi o linguriţă rasă de scorţişoară. Împarte băutura cu familia şi prietenii pentru a consuma alcool moderat.

Ceai Negru cu Lapte şi Miere.

   Alege un ceai negru englezesc, de calitate. Respectă timpul indicat de infuzare pentru a te bucura de cea mai bună aroma a ceaiului. Adaugă la 250 ml de ceai negru două linguriţe de miere şi 50 ml de lapte cald.

Cidru Fiert cu Condimente

   Fierbe un litru de cidru şi adaugă un măr feliat, o portocală feliată, 3 beţigaşe de scorţişoară, câteva felii de ghimbir, piper şi alte condimente după gust.

Lângă aceste băuturi nu uita să serveşti şi câteva fursecuri, prăjituri sau turtă dulce. Vor completa experienţa în cel mai fericit mod.

(Vazut de 287 ori, 1 vizite azi)