Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Beneficiile Uleiului de Cocos

8-Mar-2018, autor: EuCeMananc

Uleiul de cocos a devenit tot mai cunoscut şi promovat. Se spune că are beneficii multiple şi se poate folosi în scopuri diverse. Sigur şi tu l-ai încercat sau ai fost cel puţin tentat să îl achiziţionezi până acum.

Haide să vedem în ce moduri îl poţi folosi mai concret, iar astfel vei putea decide cât de repede vei merge să îl cumperi!

# În bucătărie.

Uleiul de cocos se poate folosi la gătit la fel ca alte tipuri de ulei. Cocosul este folosit în multe preparate atât dulci cât şi sărate iar laptele de cocos este deseori folosit în reţete cu arome mai exotice.

Adaugă puţin ulei de cocos în cafeaua de dimineaţa iar asta îţi va accelera metabolismul ceea ce te va ajuta să arzi mai multe calorii în timpul zilei.

# Pentru păr.

Îl poţi aplica direct pe păr pentru minim 20 de minute înainte de a-l spăla, iar el va funcţiona ca o mască tratament pentru hidratarea şi regenerarea părului tău.

Dacă îl masezi la rădăcina părului, te ajută să elimini mătreaţa.

Poţi aplica puţin ulei de cocos pe vârfurile părului în orice moment pentru a elimina efectul de electrizare.

# Pentru piele.

Poţi aplica puţin ulei de cocos pe piele înainte de epilat şi va înlocui crema de epilat.

Se poate folosi ca demachiant şi îţi va curăţa şi hidrata tenul cu blândeţe.

Înlocuieşte cu succes orice cremă hidratantă din casă şi se poate folosi pe întregul corp.

Ajută la vindecarea rănilor şi zgârieturilor de pe piele.

Îl poţi folosi la prepararea măştilor pentru păr sau faţă. Îl poţi combina cu diverse uleiuri precum cel de măsline sau de ricin, cu ou, miere, lămâie sau bicarbonat. Toate aceste ingrediente naturale te vor ajuta să ai pielea şi părul regenerate şi hidratate natural fără ca ele să fie nevoite să absoarbă substanţele chimice prezente în produsele de înfrumuseţare din comerţ.

Sperăm că vei fi curios să încerci uleiul de cocos în cel puţin una din variantele prezentate mai sus!

(Vazut de 75 ori, 1 vizite azi)