Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Bistro Gourmet Boutique – Cooking with Passion

2-Jul-2018, autor: EuCeMananc

 

Vrei să găsești un restaurant de suflet în Timișoara? La Bistro Gourmet Boutique poți să încerci o experiență inedită într-o atmosferă intimă. Aici vei găsi un meniu atent selecționat care este schimbat la fiecare început de săptămână pentru a se adapta sezonului și dorințelor tale.

Chef Georgeo Andrei te așteaptă să încerci produsele sale. El te va întâmpina și se va ocupa personal de servirea ta. Vei putea observa direct și procesul de preparare a mâncării. Aici ai ocazia să observi și să furi din secretele de preparare ale unuia dintre cei mai pricepuți bucătari din vestul țării.

La 3 luni se va schimba complet meniul iar la pregătirea fiecărui meniu se ține cont de evenimente, sărbători și produsele proaspete, specifice fiecărui anotimp. În oferta restaurantului găsești și meniul zilei care e schimbat constant.

E singurul loc din România unde poți încerca o rețetă de peste 200 de ani din Toscana – Firenze: Ciabatta casei Vita Gran Bollito care conține stomac de vită moale, suculent în ciabatta cu crustă prățită. La fiecare preparat de acest gen primești și o bere Becks din partea casei. Fiecare ciabatta preparată aici e crocantă la exterior și plină cu produse ce îți lasă gura apă în interior. Poți încerca și ciabatta cu șnițel de casă sau ciabatta cu mozzarella și roșii uscate.

Poți degusta aici un Ragout de vită inconfundabil, preparat în 3 ore. Pastele sunt preparate aici, mereu cu ingrediente proaspete. Pesto e pregătit de chef după o rețetă de casă ce conține și anghinare. La desert poți încerca desertul pregătit la meniul zilei sau vestilul Măr fermecat cu sos de vanilie. Orice preparat vei alege, aici ai ocazia să experimentezi senzația că îți „plâng papilele gustative” – o senzație specifică momentului când creierul reacționează la arome plăcute foarte intense.

Sperăm că te-am făcut curios să îi treci și pragul cât mai curând! Iar dacă vrei să încerci produsele lui Chef Georgeo Andrei cât mai repede, poți comanda direct de la noi de pe site.

 

(Vazut de 267 ori, 1 vizite azi)