Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Câștigă un VOUCHER la STREET FOOD FESTIVAL

15-May-2017, autor: EuCeMananc

Câștigă un VOUCHER de 50 de lei la STREET FOOD FESTIVAL

Untitled-3

 

Vara vine cu vești însorite! 😀

În perioada 16-18 Mai 2017, toți pofticioșii care comandă mâncare online pe eucemananc.ro, intră în tragerea la sorți pentru a câștiga un VOUCHER de 50 de lei oferit de STREET FOOD FESTIVAL Oradea. Voucherul va putea fi folosit în perioada 18-21 Mai 2017, pe durata desfășurării festivalului.

Se vor oferi 4 vouchere, iar desemnarea câștigătorilor se va face prin Random.org.

Cum puteți folosi voucherul?

După desemnarea câștigătorilor, cele 4 persoane care se vor regăsi pe lista câștigătorilor vor fi sunate pentru confirmare. Pentru ridicarea voucherului va trebui să vă prezentați la Info Point-ul de la festival. Tot acolo vi se va explica și cum poate fi folosit.

Mai multe detalii despre festival:

Street FOOD Festival este primul festival de #StreetFood din România. Reprezintă o experiență culinară unică și multiculturală care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca și care a reușit să încânte papilele gustative a peste 180 de mii de gurmanzi din întreaga țară.

În anul 2017 la Street FOOD Festival veți avea ocazia să vă delectați cu arome îmbietoare, produse exotice și extravagante, specialități regionale și delicatese internaționale. Toate acestea într-o atmosferă relaxantă și primitoare. Mâncarea și delicatesele sunt acompaniate de muzică live, activități pentru copii, workshop-uri și multe alte surprize!

Vă așteptăm cu drag! 🙂

 

UPDATE

Felicitări CÂȘTIGĂTORILOR! 🎉🎉🎉

Ați câștigat fiecare câte un VOUCHER în valoare de 50 de lei, pe care îl puteți folosi în acest weekend la Street Food Festival Oradea!
Veți fi contactați în cel mai scurt timp pentru detalii!

lista castigatori

 

 

(Vazut de 360 ori, 1 vizite azi)