Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Ce credeți că mănâncă oamenii puternici?

18-Nov-2016, autor: EuCeMananc

Salutare dragi prieteni, eu sunt Ramona de la Eucemananc.ro (aplicația de comenzi online și livrări la domiciliu).

Le-am  făcut azi o vizită prietenilor noștri “SPARTANII” și am aflat câteva lucruri delicioase de la ei!

spartanii

Deși sunt noi pe piața din Timişoara, aproximativ 2 ani jumătate, au reușit să stârnească interesul și să fidelizeze clienții prin câteva lucruri care îi deosebesc de concurența lor.

Iată câte idei interesante am aflat de la Remus, unul dintre dezvoltatorii lanțului de restaurante Spartan:

  • De ce la Spartan carnea e așa de gustoasă?

“Pentru că avem propria noastră fabrică de carne, e mereu proaspătă și este  preparată special pe gustul clienților noștri. Mai ales, suntem singurii care preparăm și carne din vițel, purcel și berbecuț, pe lângă carnea de pui.

Este adevărat că ne-am inspirat din preparate grecești. Gyros înseamnă de fapt frigărui, dar la noi este un preparat pregătit în lipie, pe care l-am adaptat specificului românesc.”

  • Aveți lipiile acelea gustoase făcute pe vatră, care e secretul lor?

“Pâinea, precum și făina din care se prepară este fără amelioratori sau alte adaosuri dăunătoare. Știm cât de mult ne dăunează acele substanțe și ne dorim să oferim clienților produse de calitate.”

  • Sunt atâtea sortimente de sosuri, dulci, picante, acrișoare… au și acestea un secret ascuns?

“Toate sosurile pe care le facem sunt preparate de noi din legume proaspete, chiar și maioneza simplă o preparăm noi. Avem un angajat care se dedică zinic doar acestor sosuri.”

  • Cum v-ați propus să vă fidelizați clienții?

“Cât de curând vrem să oferim clientilor Carduri de fidelitate care vor avea o reducere de 5% pentru orice produs cumpărat din restaurantele noastre.”

La finalul interviului cu Remus, recunosc că mi s-a făcut foame și l-am rugat să îmi recomande unul din cele mai vândute produse ale lor.

Am încercat Souvlaki cu toate sortimentele de cărnuri (pui, vițeluș, berbecuț și purceluș) și toate sosurile acelea din legume proaspete și gustoase (cremă de usturoi, dulce-acrișor, sos de măsline, sosul ”Multitudine de legume”-ușor picant, tzatziki și xerxes- foarte iute). Vă recomand mai departe cu încredere, dacă vreți să mâncați ceva bun!

Ceea ce mi-a plăcut foarte mult este varietatea aceasta de cărnuri și sosuri care se pliază pe toate gusturile și preferințele.

Remus ne-a mai zis un secret, cu care vrem să ne lăudăm noi:

“Cu voi, cei de la Eucemananc.ro, avem o colaborare plăcută și sunteți foarte prompți, comenzile ajung rapid la clienți și avem recenzii foarte bune. Ne place să lucrăm cu voi!”

 

Află și tu Gustul Legendar, comandând azi de la Spartan! 🙂

V-am pregătit și o scurtă povestioară despre istoricul acestor preparate grecești pentru cei care vor să știe cum “au luat ființă” aceste preparate care ne gadilă papilele gustative.

Gyros înseamnă “a roti” sau “de jur împrejur” și se referă și la acea țepușă metalică în care se înfinge carnea, dar și la acea “PITA” care învelește conținutul cărnii.

Gyrosul este un preparat grecesc, făcut din carne, roșii, ceapă și opțional sos tzatziki, ce se servește cu pâine. Secretul unui gyros nu constă doar în prepararea cărnii ci și în pita în care este învelită. Pita grecească e pufoasă și grosuță și înainte de a fi servită se unge cu puțină grăsime de la carne.

Și toate ca toate, dar pe lângă acest preparat gustos ar merge o Cola rece! 😀

(Vazut de 353 ori, 1 vizite azi)