Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Ce Mâncăm Pe Plajă?

20-Jul-2017, autor: EuCeMananc

Ce Mâncăm Pe Plajă?

ce-mancam-pe-plaja

 

Atunci când mergem la plajă ne deconectăm de tot şi avem tendinţa să neglijăm alimentaţia şi deseori chiar şi hidratarea corespunzătoare. Abia seara realizăm că deşi ne-am bucurat de mare şi nisip, iar mental ne-am reîncărcat, corpul nostru a avut de suferit. Mâncarea ce o putem cumpăra de pe plajă nu e indicată pentru că ne lovim de o ofertă limitată şi deseori de produse ce nu sunt tocmai proaspete.

Când alegi mâncarea ce o iei cu tine la plajă trebuie să ţii cont de câteva aspecte importante:

  • alege produse ce rezistă la o temperatură ridicată şi ferește-le de soare
  • ambalează mâncarea corespunzător ca să o fereşti de soare şi nisip
  • ține cont de nevoile corpului tău şi condiţiile la care este supus

Sugestiile noastre pentru plajă sunt:

  • Fructele. Sunt o sursă bună de vitamine şi te vor ajuta să te hidratezi. Alege fructele care rezistă la temperaturi ridicate şi care nu lasă multă apă.
  • Salatele. Aici poţi să fii creativ şi să prepari salate cât mai variate. Îţi sugerăm să înlocuieşti anumite legume ce lasă multă apă şi nu rezistă la temperaturi ridicate cu produse precum: pastele, tonul, măslinele, boabele de fasole.
  • Wrapurile.  În loc de clasicele sandwichuri, îţi recomandăm să încerci un wrap din lipie în care îţi poţi pune ingredientele preferate ce le-ai fi ales pentru un sandwich sau o salată. Astfel totul se păstrează mai bine şi mai compact.
  • Biscuiţi şi fursecuri.Dacă ai poftă de ceva dulce alege biscuiţii sau fursecurile pentru că rezistă bine la temperaturi ridicate. Ciocolata sau deserturile cu creme ţi-ar da numai bătăi de cap. Pentru o variantă mai sănătoasă îţi recomandăm biscuiţii digestivi, ce sunt bogaţi în fibre şi au un conţinut redus de zahăr.
  • Apă şi sucuri.Nu uita să te hidratezi! Apa şi sucurile naturale trebuie să te însoţească la plajă. Prin expunerea la soare corpul tău se deshidratează mai repede, deci nu uita să bei constant lichide.

Îți dorim o vară cu mult soare și muuuultă distracție! 🙂

Și chiar dacă nu ai ajuns la plajă, pe eucemananc.ro găsești salate, fresh-uri, smoothie-uri și multe alte alimente perfecte pentru această vară calduroasă.

 

 

(Vazut de 429 ori, 1 vizite azi)