Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Ce ne face ziua mai frumoasă?

27-Apr-2018, autor: EuCeMananc

Fiecare zi poate să fie îmbunătățită de noi obiceiuri. Toată viața învățăm și putem să facem lucrurile altfel. Știm că și tu vrei să îți ridici nivelul calității vieții așa că venim în ajutorul tău cu niște idei practice.

Începe ziua cu gândul că va fi o zi bună, poate chiar cea mai bună de până acum. E greu să atragi lucruri bune dacă nu lași deschisă măcar mental posibilitatea că va fi o zi excelentă.

Planifică ziua următoare. Când ai un plan pentru ziua ce urmează creierul tău se poate relaxa pentru că are o structură și senzația de control pentru ce va urma.

Meditează

Sunt multe tipuri de meditație. Unele îți oferă mai multă energie, altele te relaxează și te ajută să adormi mai repede și să te odihnești mai bine. Încearcă măcar câteva feluri de meditație. O astfel de practică introdusă în rutina ta zilnică îți va schimba complet viața. Când vei medita constant vei simți la fel ca în cazul sportului, că vei dori să îți menții rutina.

Alege un hobby ce implică mișcare

Alege absolut orice sport ce îți face plăcere. Fie că mergi la tenis, la dansuri sau joci fotbal cu prietenii, include în viața ta un hobby ce îți menține corpul activ. Asta va avea un efect benefic atât asupra echilibrului tău fizic cât și asupra celui psihic.

Practică un hobby creativ

Există nenumărate feluri de a-ți exprima creativitatea. Sigur ai ceva ce ai vrea să încerci sau îți plăcea să faci în copilărie. Explorează-ți creativitatea fie că o faci cu pensula în mână sau cu un instrument muzical. Te va ajuta să te redescoperi, să te exprimi și să te dezvolți în feluri mai frumoase decât îți imaginezi. Nu subestima puterea terapeutică terapeutică a unei pensule pe pânză sau a oricărei metode de exprimare creativă. Alege să te joci, iar asta te va încărca și ajuta în sarcinile mai serioase de zi cu zi.

(Vazut de 62 ori, 1 vizite azi)