Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Cum preparăm cea mai bună mâncare?

11-Nov-2017, autor: EuCeMananc

Cum preparăm cea mai bună mâncare?

 cea mai bună mâncare

Avem la îndemână reţete alese, ustensile profesionale şi găsim chiar şi puţin timp în programul nostru aglomerat pentru a prepara mâncare pentru cei dragi. Dar care este metoda care ne garantează succesul în bucătărie? Paşii sunt simpli, clari şi trebuie urmaţi cu cât mai multă seriozitate.

      1. Starea de spirit.

Gătim atunci când avem o stare de spirit bună. Când o facem cu bucurie şi entuziasm. Când putem vedea deja zâmbetul de pe faţa celor dragi atunci când savurează preparatele noastre. Deci, niciodată nu gătim supăraţi sau morocănoşi!

      2. Ambientul.

Bucătăria trebuie să fie aranjată pe gustul nostru, pentru a ne putea relaxa complet şi pentru a ne putea bucura cu adevărat de tot procesul. Ustensilele aşezate la îndemână, ingredientele atent alese pregătite pentru a-şi îndeplini misiunea şi un ghiveci cu flori ce ne zâmbesc şi ne încurajează să ne punem pe treabă!

      3. Muzica.

Fiecare dintre noi avem melodia sau setul de melodii ce ne pun un zâmbet pe buze şi ne fac picioarele să se mişte automat! Acolo e cheia succesului. Unul din ingredientele principale pentru orice mâncare este bucuria! Ia muzica în bucătărie şi prepară cea mai bună mâncare în paşi de dans!

      4. Compania.

Dacă avem norocul ca cei dragi să fie acasă, trebuie musai să îi chemăm în bucătărie. Compania lor e sigur un prilej de bucurie iar poveştile cu ei sunt cea mai bună sursă de energie.

      5. Iubirea.

Din păcate, toţi ceilalţi paşi deşi necesari, nu garantează succesul fără ingredientul principal! Iubirea trebuie să îţi ghideze paşii şi mâinile de la primul ingredient cumpărat la ultimul preparat aşezat în farfurie. Ea îi face pe cei din jur să remarce că parcă ţie îţi iese mai bine mâncarea.

Acest text nu este un pamflet. Deci trebuie tratat cu seriozitate. Spor la treabă şi poftă bună!

EuCeMananc.ro

(Vazut de 851 ori, 1 vizite azi)