Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Cum Ne Protejăm Toamna de Răceală?

29-Sep-2017, autor: EuCeMananc

Cum ne protejăm toamna de răceală?

Cum Ne Protejăm Toamna de Răceală?

     Temperaturile devin capricioase şi soarele se face tot mai rar văzut. Garderoba se schimbă şi apar mici schimbări în dieta noastră. Dacă ne folosim de haine şi de surse de căldură ca să ne protejăm de frig şi o eventuală răceală, putem să ne folosim şi de anumite alimente ce ne întăresc sistemul imunitar şi ne fac mai rezistenţi în faţa bacteriilor şi viruşilor. O alimentaţie echilibrată este esenţială pentru a ne proteja corpul de răceală şi gripă.

O să trecem în revistă căţiva aliaţi de nădejde în lupta cu răceala:

  • Ghimbirul. Adaugă ghimbir ras în salate, prepară ceai de ghimbir şi adaugă puţină miere. Îl poţi adăuga şi în mâncare gătită unde doreşti un strop de iute. Există numeroase feluri în care poţi consuma ghimbirul, important e să îl consumi cât mai des în sezonul rece. Te va ajuta să previi sau să tratezi răceala, dar şi să ai o digestie echilibrată.

  • Lămâie. Cu un conţinut ridicat de vitamina C, lămâile trebuie să fie mereu la îndemână. Adaugă-le în ceai sau prepară rapid o limonadă cu miere atunci când doreşti să ai parte de vitamine şi să te hidratezi optim.
  • Ardei iute. Un aliat bun împotriva răcelii este şi ardeiul iute. Îl poţi consuma lângă o farfurie de ciorbă caldă sau la diverse preparate din carne. Te va ajuta atât în lupta cu răceala cât şi în lupta cu kilogramele în plus pentru că îţi va accelera metabolismul şi vei arde mai repede caloriile în plus.
  • Usturoiul. Dacă vrei să ai parte de beneficiile usturoiului şi să eviţi mirosul neplăcut, e recomandat să înghiţi bucăţele de usturoi fără să le mesteci. Adaugă usturoi la cuptor lângă legume şi carne, dar nu uita să îl consumi şi proaspăt cât poţi de des, pentru păstra toate beneficiile usturoiului intacte.

Când ești pe fugă și nu ai timp să gătești, EuCeMananc nu te lasă la greu. Aici găsești diverse mâncăruri care au în compoziția lor ingredientele minune.

Ne revedem curând! Până atunci ține răceala deoparte. 😀

(Vazut de 487 ori, 1 vizite azi)