Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

De ce să comanzi de pe ECM?

27-Oct-2015, autor: EuCeMananc

Ne place să mâncăm sau chiar să gătim preparate cât mai diverse, gustoase și interesante. Însă știm prea bine că, uneori, atât mâncatul, cât și gătitul ajung să devină rarități, din cauza ritmului accelerat al activităților zilnice. Acest lucru ne poate determina să sărim peste mese sau să le înlocuim cu gustări nesănătoase. Știi prea bine povestea, așa că ne vom opri aici. Care ar fi soluția? Eu Ce Mănânc – acum poți comanda online mâncare proaspătă, preparată la principalele restaurante din oraș, iar totul se întâmplă rapid și comod.

Care sunt avantajele?

Servicii responsabile
Poți vedea ce rating-uri au primit restaurantele și poți afla când a fost comandat ultima oară felul de mâncare pe care te pregătești să îl comanzi și care a fost părerea clientului. Astfel, contribuim la servicii mai responsabile și din partea restaurantelor și ne asigurăm că mâncarea pe care o comanzi este de cea mai bună calitate.

Ofertă diversă, meniuri complete și actualizate
Poți vedea oferta completă a restaurantelor, inclusiv meniul zilei, cu detalii despre preparate și preț. Aici găsești cele mai gustoase preparate din meniul restaurantelor: paste, pizza, mâncare vegetariană, mâncare tradițională românească, fast food, mâncare asiatică. Chiar dacă îți este foame târziu în noapte, accesează pagina cu localuri deschise non-stop și primești mâncarea imediat.

Comanzi online
Nu ai nevoie de telefon, credit sau minute, decât de o conexiune la internet și un dispozitiv de pe care poți accesa website-ul. Asta însemnă că nu vei aștepta la telefon ca să afli detalii despre meniu și ai mai puține șanse ca să ți se încurce comanda, deoarece odată introdusă în sistem, aceasta este garantată imediat ce ai primit e-mail-ul de confirmare.

6 click-uri până la mâncarea preferată
Selectezi produsul dorit, introduci o singură dată adresa de livrare sau datele fiscale, dacă vrei să soliciți factură fiscală, și mâncarea pornește spre tine. E simplu.

Livrare rapidă, uneori exclusivă
Deoarece livrarea se face printr-un serviciu de curierat, mâncarea ajunge la tine cât ai zice pește. Sau pui. Sau porc. În plus, unele restaurante livrează exclusiv prin Eu Ce Mănânc, așa că ai mai multe șanse să mănânci ceea ce îți place. Există o comandă minimă, în baza căreia transportul este gratuit, sau o taxă fixă, de 10 lei, pe care o poți împărți cu colegii pofticioși de la birou.

Plată facilă
Plata se face la livrare, nu plătești comision sau bacșiș. În plus unele prețuri sunt chiar mai mici decât la restaurant.

Urmărești comanda
Vrei să știi în cât timp ajunge comanda? Nicio problemă, poți verifica online starea unei comenzi și poți vedea timpul aproximativ de livrare.

(Vazut de 332 ori, 1 vizite azi)