Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Detoxifiere cu Supe Reci

4-Jan-2018, autor: EuCeMananc

Detoxifiere cu Supe Reci

 detoxifiere

Toţi vrem să începem anul cu o dietă mai sănătoasă, dar deseori pur şi simplu nu ştim cum să facem primele schimbări. Uneori sala şi fresh-urile nu sunt tocmai pe gustul nostru. Dacă nu găsim ceva ce să ne facă plăcere în schimbările ce vrem să le introducem în stilul nostru de viaţă, şansele să le implementăm pe termen lung scad dramatic. Putem începe cu  exerciţii fizice şi menţinerea unui ritm de somn sănătos. Apoi trebuie să ne ocupăm de hidratarea optimă şi o dietă cât mai echilibrată.

Vestea bună e că există nenumărate variante de a schimba ceva în dieta ta încât să o iei într-o direcţie pozitivă. Fresh-urile şi băuturile detoxifiante sunt foarte eficiente, dar şi o supă îţi poate aduce beneficii similare. Cele mai sănătoase sunt supele reci, făcute în blender. Pentru acestea nu este nevoie să tratezi termic legumele deci ele îşi vor păstra calităţile iniţiale. Am adunat pentru tine câteva variante de supe reci interesante:

Supă de roşii cu busuioc

Amestecă roşii proaspete, coapte în blender cu morcovi. Raportul ideal este de un morcov la 5 roşii. Adaugă ulei de măsline, sare, piper, usturoi şi busuioc proaspăt. Obţii o supă proaspătă, plină de vitamina C. O poţi servi cu crutoane sau cu pătrunjel proaspăt.

Supă rece de iaurt

Amestecă 1 kg de iaurt cu o cană de apă rece. Amestecă iaurtul cu sare, usturoi tocat mărunt şi mărar sau mentă proaspătă. Pregăteşte bucăţele de castrevete ce le laşi la stors. Pune castravetele şi crutoanele în supă în momentul servirii.

Supă cremă de avocado

Pune în blender 2 avocado copţi, 2 linguri de ulei de măsline, sare, piper, 2 căni de apă, zeamă de lămâie, o roşie, usturoi şi mărar. La servire poţi adăuga cubuleţe de roşie proaspătă, crutoane sau rozmarin.

Sperăm să încerci reţetele alese de noi şi să începi cu dreptul noul an în ceea ce priveşte alimentaţia echilibrată şi sănătoasă. Poftă bună!

 

 

 

(Vazut de 1,056 ori, 1 vizite azi)