Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Dragobete Special

19-Feb-2014, autor: EuCeMananc

Dragobete Special

Vine Dragobetele!

Ai doua optiuni, ori te grabesti si incepi sa dai telefoane pe la restaurante sa rezervi o masa (daca mai gasesti), ori iti instalezi aplicatia EuCeMananc.ro, si te vei bucura de preparatele celor mai bune restaurante din oras in intimitatea casei tale alaturi de persoana iubita.

Daca te vei trezi in 24 Februarie fara nici un plan, nu e prea tarziu! Trebuie doar sa intri pe www.eucemananc.ro si sa comanzi preparatele dorite.

Concurs – Dragobete special

Suntem alaturi de clientii fideli, si ne-am gandit sa rasplatim pe cel mai sociabil dintre voi cu o pizza Gloria, un desert tiramisu si un desert panacota de la restaurantul Gloria, chiar de Dragobete.

Tot ce trebuie sa faci este sa scrii o recenzie pentru fiecare comanda data de tine. Cine va avea cele mai multe recenzii pentru comenzile facute pe EuCeMananc incepand de astazi (miercuri 19.02.2014) ora 16:00, pana luni 24.02.2014 ora 16:00, va primi o pizza Gloria, un desert tiramisu si un desert panacota din partea restaurantului Gloria.

Castigatorul concursului Dragobete Special, care se va bucura in aceasta seara de o pizza Gloria, desert tiramisu si desert panacota, oferite de restaurantul Gloria, este Laurentiu Mariut. Felicitari!

(Vazut de 196 ori, 1 vizite azi)