Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Little Hanoi – povestea din spatele numelui

10-Apr-2017, autor: EuCeMananc

Little Hanoi – povestea din spatele numelui

Salutare! 🙂

Little Hanoi are o poveste, pe care Binh Minh ne-a povestit-o pe scurt. Așadar, pentru cei care vor să o cunoască pe cea care a deschis în Timișoara primul restaurant cu specific vietnamez, vă invit să citiți mai departe.

Minh Binh Little Hanoi

Ea este Binh Minh, cea care deține două restaurante cu specific vietnamez, în Timișoara. Și mai nou o vedeți pe micile ecrane la emisiunea Chefi la Cuțite, luni și marți de la 20:30.

Veți urmări un scurt interviu cu Minh, în care ne-a povestit o parte din drumul parcurs către succesul pe care îl are azi.

Minh, de unde vine denumirea “Little Hanoi”?

”Hanoi este capitala Vietnamului și acolo m-am născut. Acest nume al restaurantului ascunde o poveste întreagă a copilăriei mele. Reprezintă o parte sentimentală și mai apoi reprezintă specificul acestui restaurant.”

Cum te-ai apucat de gătit?

”Sincer, eu sunt foarte pretențioasă la mâncăruri. Nu am reușit deloc să mă obișnuiesc cu specificul de aici. Așa că am fost nevoită să îmi gătesc singură și am ajuns să inventez tot felul de rețete.”

Povestește-ne despre cum ai ajuns să deschizi restaurantul…

”Cum spuneam, găteam foarte mult acasă. Într-o zi am invitat la cină câțiva prieteni și am gătit mâncare cu specific vietnamez. Toți au rămas plăcut surprinși și spuneau, mai în glumă, mai în serios că ar trebui să îmi deschid un restaurant.

Nu a trecut mult timp și am început un serviciu de catering care a avut un succes neașteptat. Oamenii erau foarte încântați, iar acest lucru m-a motivat și mai mult să iau în serios spusele prietenilor mei.

La scurt timp am deshis Little Hanoi din Shopping City Timișoara. Apoi am inchiriat acest spațiu din centrul Timișoarei. Este adevărat că îmi doream un spațiu mai mare, să îl pot folosi și pentru evenimente, dar pentru moment acesta l-am găsit cel mai convenabil ca loc și spațiu.”

Ce preparate se vând cel mai bine și ce recomanzi celor care nu au mai încercat până acum preparate asiatice?

”Se vând foarte bine tăițeii prăjiți cu pui sau vită și avem mulți clienți vegetarieni pentru care avem rețete specifice. Dacă sunt persoane care nu au mai încercat până acum mâncarea asiatică, le recomand aceste preparate.”

 

Despre Minh vom mai povesti în viitorul apropiat. Ne-a promis că ne va povesti despre experiența ei la Chefi la Cutite și ne va da o rețetă buuună de tot, pe care să o încercăm și noi acasă. 😀

Până atunci nu mai sta pe gânduri și comandă online unul din delicioasele preparate.

Poftă bună și pe curând! 🙂

(Vazut de 1,748 ori, 1 vizite azi)