Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Little Hanoi Timisoara

Little Hanoi

17-Dec-2018, autor: Iasmina

Little Hanoi este o experiență complexă: mâncare proaspătă cu arome exotice, bucătari pe care îi vezi gătind și îți zâmbesc și Dihn Thi Binh Minh, pe care o cunoașteți deja de la Chefi la Cuțite, ce te întâmpină cu drag împreună cu soțul ei. Atmosfera e intimă și confortabilă și produsele mereu proaspete și atent pregătite. Până te vei convinge singur cât de special e acest loc, am vorbit puțin cu Binh Minh despre localul ei și ce ne pregătește pentru viitor.

1.Ce înseamnă pentru tine Little Hanoi? De unde ai pornit?

De la pasiune. Pasiunea pentru gătit. Dar și pentru că nu am găsit aici mâncarea de acasă.

2. Care a fost cel mai mare success al vostru de până acum cu Little Hanoi?

Faptul că suntem mereu în top 10 pe Trip Advisor e un succes. Faptul că suntem singurul restaurant vietnamez din țară premiat la Gala Gault & Millau. Suntem acolo în secțiunea POP. Nu e niciun restaurant cu specific chinezesc premiat la această gală. Cea mai importantă e iubirea și aprecierea clienților.

3. Care au fost cele mai dificile provocări pentru voi în acest proiect?
Ca și la alte afaceri, începutul. Când nu ai experiență în management. Faci totul din pasiune iar riscul este mare. Pe parcurs a fost o provocare să găsim angajați cu care să formăm echipa.

4. Ce le recomanzi celor ce sunt pasionați de gătit și ar dori să reușească în acest domeniu? Ce sfat ai pentru ei?
Să nu facă din bani o țintă, un scop în sine. Să facă totul din pasiune, din suflet și clienții te vor recompensa ulterior. Nu fă un scop din bani pentru că trebuie întâi să oferi iar după vei primi.

5. Cum a fost pentru tine experiența de la Chefi la Cuțite?
A fost plăcută, cu amintiri de neuitat.

6. Care e o amintire specială pentru tine de atunci?
Momentul când Chef Scărlătescu le-a spus numele meu echipei. A fost o surpriză, am simțit mândrie, a fost ceva incredibil. Doar 18 am fost selectați. Îmi amintesc că purtam mov, m-a ales și am sărit în brațele lui.

7. Ați reușit să faceți parte din lista cu localuri POP la gala Gault & Millau. De ce sunteți pe lista aceea și cum ați reușit să ajungeți acolo?
Nu știu. A fost o surpriză foarte mare să fim selectați. Am fost surprinși când am primit mailul prin care ne invitau la gală. Suntem pe lista cu localuri POP pentru că suntem un bistro, un local mai mic iar cealaltă secțiune de premii s-au oferit restaurantelor.

8. Care este cea mai frumoasă amintire a ta de când ai acest restaurant?
Nu știu exact. Îmi amintesc că nu am avut o deschidere oficială. A fost greu să formăm echipa și desi am adus oameni din Vietnam e totuși grea trecerea de la a găti pentru 10 oameni la a găti pentru 100. Îmi amintesc ce dificil a fost când am deschis Little Hanoi în mall și am văzut coloana mare de oameni. Am început să plâng pentru că nu știam ce să fac. Nu puteam hrăni atâția clienți simultan pentru că noi pregătim totul proaspăt. Dacă nu este totul proaspăt și mâncarea stă prea mult, textura ingredientelor este afectată. Nu pot să ofer orice preparate clienților mei. Mâncarea e cea mai bună reclamă.

9. Cum ai ales numele restaurantului?
Pentru că e capitala Vietnamului dar și pentru că e capital culturală și culinară a Vietnamului.

10. Ce vă propuneți pentru viitor?
Să dezvoltăm un brand din Little Hanoi. Vom deschide un restaurant din ianuarie unde vom servi exclusiv mâncare vietnameză. Vom încerca să îi obișnuim gradual pe clienții noștri cu noul meniu. Acum vom aduce oameni din Vietnam pentru a forma echipa de la noul local. Numele rămâne același dar mâncarea va fi doar cu specific vietnamez. Așa că din ianuarie 2019 ne puteți găsi și pe Mărășești nr. 9.

11. Care este cel mai frumos feedback primit vreodată de la un client?
Avem câteva pe pagina de facebook și pe Trip Advisor care sunt speciale. Am un feedback de suflet pe Trip Advisor de la un vietnamez ce locuiește în America și a avut ocazia să încerce multe restaurant vietnameze până în prezent. Cel mai frumos feedback e faptul că sunt clienți ce vin chiar și din alte orașe ca să mănânce la noi. De exemplu avem un client ce vine din Arad pentru a mânca supa Pho. E frumos și că cei care vin vor să mă cunoască, să facem o poză împreună.

12. Ce le recomanzi clienților să încerce când îți trec pragul?
Supa Pho, Nem – Spring rolls, rața crocantă, vita, po caramel. Vom avea multe surprize în meniul din viitorul restaurant.

13. Ce ai mai vrea sa le transmiți oamenilor?
Să aibă curajul să încerce mâncare specific vietnameză. Oamenii au tendința să mănânce mereu același lucru atunci când ne vizitează. Le recomand să încerce lucruri noi iar astfel să ne cunoască cultura.

Poveste Little Hanoi cu siguranță va continua și se va extinde. Abia așteptăm să luăm parte la lucruri minunate alături de parteneri de top. Între timp, puteți comanda online mâncarea voastră preferată simplu, sigur și rapid.

(Vazut de 815 ori, 1 vizite azi)

Tags: ,