Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

#MartieCuDeToate

Regulament Campanie #MartieCuDeToate

27-Feb-2020, autor: Iasmina

Când îți este pofta mai mare, noi venim în martie cu de toate, mai exact, luna aceasta avem #MartieCuDeToate unde poți savura premii delicioase:

 • Poți câștiga ZILNIC un voucher eMag în valoare de 300 de lei, să-ți iei ce vrei tu!
 • Ai 10 lei cadou garantat la fiecare plată cu Mastercard.
 • Ai Livrare Gratuită la mâncărurile tale preferate de la restaurantele participante. Folosește filtrul “Livrare Gratuită.

Fă-ți pofta de tot ce este mai bun! Meriți să te răsfeți zilnic!

 

Secțiunea 1. Organizatorul concursului 

Organizatorul concursului ,,#MartieCuDeToate” este EuCeMananc.ro, proprietatea HCL Online Advertising SRL, cu sediul în România, localitatea Ghiroda, Calea Lugojului, nr. 107, județul Timiș, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Timiș cu nr. J35/2856/2013, având cod de înregistrare fiscală RO32487169, societate care funcționează conform tuturor prevederilor legale, în vigoare, din România.

Concursul se va desfășura în perioada 02.03.2020 – 31.03.2020, ora 23:59, prin intermediul platformei EuceMananc.ro. 

Secțiunea 2. Descrierea 

Concursul îi îndrumă pe toți participanții să acceseze online site-ul EuCeMananc.ro sau aplicația mobilă EuCeMananc.ro disponibilă gratuit în magazinele Google Play și AppStore, pe durata campaniei și să plaseze cât mai multe comenzi pentru a câștiga:

 • vouchere zilnice eMAG în valoare de 300 de lei care pot fi utilizate pe platforma www.emag.ro  sau în aplicația eMAG (excluzând produsele de tip bijuterii sau asigurări). 
 • un voucher automat în valoare de 10 lei, valabil pe www.EuCeMananc.ro,  la fiecare tranzacție efectuată cu un card Mastercard 

Concursul se adresează tuturor care plasează comenzi în unul dintre orașele în care serviciul EuCeMananc.ro este disponibil, iar numărul comenzilor plasate va fi direct proporțional cu numărul de șanse la premiile concursului, indiferent de valoarea comenzii.

Secțiunea 3. Drepturile și condițiile de participare 

3.1 Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice, indiferent de vârstă, naționalitate, religie sau sex, fie că sunt rezidente în România sau doar aflate temporar în țară. Pentru a putea fi validați în tragerea la sorți, participanții trebuie să se afle în orașele în care este disponibil serviciul sau comenzile să fie plasate pentru persoane aflate în orașele respective pe perioada concursului. La acest concurs nu pot participa angajați ai organizatorilor, ai agenției de publicitate sau orice persoană implicată în organizare. 

3.2 Pentru a putea participa la concurs, este necesar ca participanții să aibă un cont pe plaforma de comenzi online www.EuCeMananc.ro (varianta web sau aplicație), în care să adauge un număr de telefon și o adresă de email valide, plus toate datele necesare pentru a plasa o comandă prin platforma de comenzi online www.EuCeMananc.ro. Totodată, în ceea ce privește premiile, pentru a câștiga sau beneficia de utilizarea: 

 1. Voucher-ului eMAG, participanții trebuie să plaseze o comandă în ziua respectivă de pe www.EuCeMananc.ro. Câștigătorii nu pot utiliza voucherul pentru a comanda produse care constau în bijuterii sau asigurări. Dacă utilizatorul va plasa o comandă a cărei valoare este sub valoarea voucherului, acesta nu va primi diferența și nici nu va putea fi utilizată pentru o altă comandă. Voucherul se poate folosi integral dacă clientul a plasat o comandă egală sau mai mare decât valoarea acestuia.  Voucherul va fi valabil până la finalul anului 2020, respectiv 31.12.2020.
 2. Voucher-ului de 10 lei pentru plățile cu Mastercard, clientul trebuie să plaseze o comandă a cărei plăți se face cu cardul, iar comanda minimă va fi în valoare de 50 de lei. Valabilitatea voucherului va fi de o lună de zile de la momentul primirii pe email. 

3.3 Toți cei care vor plasa comenzi între 02.03.2020 și 31.03.2020 vor fi înscriși automat în tragerea la sorți pentru premiul care constă în:  

 • Câștigarea unui voucher zilnic eMAG în valoare de 300 de lei care poate fi utilizat pe platforma www.emag.ro  sau în aplicația eMAG (excluzând produsele de tip bijuterii sau asigurări). 
 • un voucher automat în valoare de 10 lei la fiecare tranzacție efectuată cu un card Mastercard 

3.4 Un utilizator poate avea mai multe șanse de câștig pentru premiile constând în vouchere eMAG în valoare individuală de 300 de lei. Fiecare utilizator va participa la tragerea la sorți cu un număr de șanse egal cu numărul de comenzi finalizate cu succes în perioada campaniei. 

3.5 Tragerea la sorți va fi realizată prin intermediul site-ului tragerilasorti.ro. Pentru câștigarea voucherului eMAG, în fiecare zi se va face o extragere pentru ziua precedentă. 

La fiecare extragere zilnică participă toți utilizatorii care au efectuat cu succes comenzi în ziua precedentă, indiferent de valoarea comenzii. Pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică, extragerile vor fi efectuate în fiecare zi de luni următoare.

 Câștigătorii vor primi un email cu detaliile și codul voucherului. Totodată, implicit, câștigătorii sunt de acord ca pe pagina de Facebook EuCeMananc.ro, să facem o postare în care să îi menționăm. 

3.6 Câștigătorii vor primi în ziua extragerii un e-mail prin care sunt anunțați că au câștigat. După validarea acestora, Organizatorul le va trimite tot prin intermediul e-mailului codul de voucher unic pe care îl pot folosi pentru cumpărături pe eMAG.ro

Dacă un câștigător nu răspunde la mailul inițial (prin care Organizatorul îi anunță că au câștigat) în termen de 72 de ore lucrătoare, premiile vor rămâne în posesia Organizatorului.

3.7 Pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul va trebui să aibă o adresă de mail validă în contul platformei www.EuCeMananc.ro 

 

Secțiunea 4. Protecția datelor personale 

Participanții la această campanie au garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin participarea la concurs, participanții sunt de acord să le fie utilizate datele personale furnizate în scopul de a desemna câștigătorul utilizându-i numele și imaginea pentru a le face publice, fără alte obligații sau plăți.  

Secțiunea 5. Regulament general 

Prezenta campanie se desfășoară cu respectarea legislației în vigoare pe teritoriul României și pe teritoriul Uniunii Europene (UE), respectând drepturile participanților. 

Secțiunea 6. Premiile campaniei #MartieCuDeToate 

Premiile campaniei constau în: 

 • 30 de vouchere zilnice, oferite prin tragere la sorți. Fiecare voucher are o valoare individuală de 300 de lei și poate fi utilizat pe platforma www.emag.ro  sau în aplicația eMAG (excluzând produsele de tip bijuterii sau asigurări). 
 • Vouchere în valoare de 10 lei oferite la fiecare tranzacție efectuată cu un card Mastercard.

Secțiunea 7. Încetarea concursului  

Se va face la data de 31.03.2020, ora 23:59, existând posibilitatea de încetare înainte sau după această dată în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, conform legislației în vigoare, sau printr-o decizie unilaterală a organizatorului. 

Secțiunea 8. Taxe 

Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat pentru taxele aferente, conform legislației aflate în vigoare.

Secțiunea 9. Litigii 

Dacă vor apărea litigii între EuCeMananc.ro, propietatea SC HCL Online Advertising SRL și participanți, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Într-un caz contrar, pentru soluționarea litigiilor, între părțile implicate în litigiu, litigiul va fi înaintat către soluționare lor de către instanțele competente. 

(Vazut de 5,108 ori, 1 vizite azi)