Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

EuCeMananc.ro Logo Nou

Noul EuCeMananc.ro – mai fresh, mai pofticios, dar la fel de curios

5-Jun-2019, autor: Iasmina

În pași de dans, dar tot cu gândul la mâncare, ne bucurăm tare, tare, să vă prezentăm noua noastră identitate vizuală. Chiar ne era poftă… 🙂

Pentru că noul EuCeMananc.ro are mii de răspunsuri la cea mai pofticioasă întrebare, e plin de energie pentru zile pline la birou și seri târzii cu prietenii, e prietenos, dar e serios, e autentic, dar comanzi identic, știe ce vrei, dar tu știi ce-ți iei, e pentru ea, e pentru el, dar e și putin…rebel.

 

Daaaar… cum a început povestea noastră?

În 2014 ne-am întrebat pentru prima dată oficial ,,Eu ce mănânc?”. Până atunci ne întrebasem de mii de ori, dar răspunsul nu ne plăcea de fiecare dată. 😊 Așa a început povestea www.EuCeMananc.ro, de la niște pofticioși curioși din Timișoara care au vrut să-i ajute și pe alții să găsească online, cât mai rapid, răspunsul la ,,întrebarea zilei”. 5 ani mai târziu, 15 orașe și multe pofte împlinite, mii de mii de clienți se și ne întreabă zilnic același lucru. Iar noi ne bucurăm să le oferim mii de răspunsuri delicioase care să le potolească pofta de bun. De la fine dining, la fast food, peste 500 de restaurante din platformă sunt mereu pregătite să îți aducă mâncarea preferată la un click distanță.

 

Așa că, indiferent ce poftă îți stă pe limbă și pe unde foamea te mai plimbă, avem pentru tine răspunsul la cea mai pofticioasă întrebare ,,Eu Ce Mănânc?”.

 

www.EuCeMananc.ro – Mii de răspunsuri la cea mai pofticioasă întrebare

(Vazut de 235 ori, 1 vizite azi)