Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Premiem cea mai pofticioasă gașcă cu 10.000 lei 🎉

3-Feb-2020, autor: Iasmina

Ți-e poftă de premii și abia aștepți să câștigi cel mai tare premiu cu gașca ta? Acum ai șansa! Plasează comenzi online de grup (tu trebuie să fii inițiatorul), de minim 100 de lei și o să intri în extragerea automată pentru premiul de 10.000 lei care constă într-un voucher ce îl poți folosi pe www.EuCeMananc.ro

 

Secțiunea 1. Organizatorul concursului 

Organizatorul concursului ,,Premiem cea mai pofticioasă gașcă cu 10.000 lei! ” este EuCeMananc.ro, proprietatea HCL Online Advertising SRL, cu sediul în România, localitatea Ghiroda, Calea Lugojului, nr. 107, județul Timiș, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Timiș cu nr. J35/2856/2013, având cod de înregistrare fiscală RO32487169, societate care funcționează conform tuturor prevederilor legale, în vigoare, din România.

Concursul se va desfășura în perioada 03.02.2020 – 01.03.2020, ora 23:59, prin intermediul platformei EuceMananc.ro. 

 

Secțiunea 2. Descrierea 

Concursul îi îndrumă pe toți participanții să acceseze online site-ul EuCeMananc.ro pe durata campaniei și să plaseze cât mai multe comenzi pentru a câștiga un voucher în valoare de 10.000 lei care poate fi utilizat pe platforma EuCeMananc, la restaurantele partenere care acceptă vouchere. 

Concursul se adresează tuturor care inițiază comenzi de grup, de minim 100 lei,  în unul dintre orașele în care serviciul EuCeMananc.ro este disponibil, iar numărul comenzilor plasate va fi direct proporțional cu numărul de șanse la premiile concursului. 

Secțiunea 3. Drepturile și condițiile de participare 

3.1 Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice, indiferent de vârstă, naționalitate, religie sau sex, fie că sunt rezidente în România sau doar aflate temporar în țară. Pentru a putea fi validați în tragerea la sorți, participanții trebuie să se afle în orașele în care este disponibil serviciul, să inițieze o comandă de grup de minim 100 de lei sau comenzile să fie plasate pentru persoane aflate în orașele respective pe perioada concursului. La acest concurs nu pot participa angajați ai organizatorilor, ai agenției de publicitate sau orice persoană implicată în organizare. 

3.2 Pentru a putea participa la concurs, este necesar ca participanții să dețină sau să își creeze un cont personal pe platforma www.EuCeMananc.ro, în care să adauge un număr de telefon și o adresă de email valide, plus toate datele necesare pentru a plasa o comandă prin platforma de comenzi online www.EuCeMananc.ro. Validarea participanților se va face pe baza numărului de telefon. Totodată, participantul trebuie să fie inițiatorul comenzii de grup. 

3.3 Toți cei care vor iniția și plasa comenzi de grup între 03.02.2020 și 01.03.2020 vor fi înscriși automat în tragerea la sorți pentru premiul de 10.000 lei care vor consta într-un voucher care se poate utiliza pe platforma EuCeMananc.ro, până la finalul anului 2020, până pe data de 31.12.2020, fără restricții atât timp cât este plasată comanda la un restaurant partener care acceptă vouchere.   

3.4 Un utilizator poate avea mai multe șanse de câștig. Fiecare utilizator, inițiator de comandă va participa la tragerea la sorți cu un număr de șanse egal cu numărul de comenzi finalizate cu succes în perioada campaniei.

3.5 Tragerea la sorți va fi realizată prin intermediul site-ului tragerilasorti.ro, în data de 02.03.2020, iar lista câștigătorilor va fi făcută publică printr-o postare pe pagina de Facebook a paginii EuCeMananc.ro. 

3.6 Dacă un câștigător renunță, nu poate fi contactat în decurs de 72 de ore la adresa de e-mail și/sau numărul de telefon înscrise în platforma www.EuCeMananc.ro sau din diverse motive ce nu țin de organizator legătura cu acesta va fi întreruptă, ne rezervăm dreptul de a oferi premiul următoarei persoane de pe listă. Va exista un câștigător și 10 rezerve. 

3.7 Pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul trebuie să ne contacteze direct, iar ulterior vom stabili împreună condițiile necesare pentru intrarea în posesie a premiului în funcție de locație. 

Secțiunea 4. Protecția datelor personale 

Participanții la această campanie au garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin participarea la concurs, participanții sunt de acord să le fie utilizate datele personale furnizate în scopul de a desemna câștigătorul utilizându-i numele și imaginea pentru a le face publice, fără alte obligații sau plăți. 

Secțiunea 5. Regulament general 

Prezenta campanie se desfășoară cu respectarea legislației în vigoare pe teritoriul României și pe teritoriul Uniunii Europene (UE), respectând drepturile participanților. 

Secțiunea 6. Premiile concursului  

Premiul va fi un voucher în valoare de 10.000 care va fi valabil numai pe platforma de comenzi online www.EuCeMananc.ro.  Premiul se va acorda unui singur câștigător care respectă regulile concursului, respectiv de a fi inițiatorul unei comenzi de grup și de a plasa cât mai multe comenzi  de grup, de minim 100 de lei în perioada 03.02.2020 – 01.03.2020 pe platforma EuCeMananc.ro. Dintre cei care se vor înscrie la concurs și respectă condițiile organizatorului, la finalul campaniei se va alege un singur câștigător. 

Secțiunea 7. Încetarea concursului  

Se va face la data de 01.03.2020, ora 23:59, existând posibilitatea de încetare înainte sau după această dată în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, conform legislației în vigoare, sau printr-o decizie unilaterală a organizatorului. 

Secțiunea 8. Taxe 

Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat pentru taxele aferente, conform legislației aflate în vigoare.

Secțiunea 9. Litigii 

Dacă vor apărea litigii între EuCeMananc.ro, propietatea SC HCL Online Advertising SRL și participanți, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Într-un caz contrar, pentru soluționarea litigiilor, între părțile implicate în litigiu, litigiul va fi înaintat către soluționare lor de către instanțele competente. 

(Vazut de 2,436 ori, 1 vizite azi)