Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Regulament Campanie ,,PofTIFF Cultură”

4-Aug-2020, autor: Iasmina

Între 4 – 9 august, îți urăm PofTIFF la noi!

*Campanie valabilă în Cluj-Napoca, Timișoara și București, adresată tuturor clienților care plasează comenzi de minimum 50 de lei, în perioada 4 – 9 august 2020.

 

Secțiunea 1. Organizatorul campaniei

Organizatorul campaniei ,,PofTIFF Cultură” este Tazz by eMAG, proprietatea HCL Online Advertising SRL, cu sediul în România, localitatea Ghiroda, Calea Lugojului, nr. 107, județul Timiș, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Timiș cu nr. J35/2856/2013, având cod de înregistrare fiscală RO32487169, societate care funcționează conform tuturor prevederilor legale în vigoare din România.

Campania se va desfășura în perioada 4 – 09 august 2020, ora 23:59, prin intermediul aplicației pentru mobil sau al platformei web tazz.ro.

Secțiunea 2. Descrierea campaniei 

Campania promoțională ,PofTIFF Cultură” face parte din parteneriatul Tazz by eMAG și Tiff.19 și se adresează tuturor pasionaților de filme de calitate care își doresc să câștige abonamente cu valabilitate de 1 luna pe TIFF Unlimited – platforma de video streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). 

Astfel, pentru a intra în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 50 de abonamente TIFF Unlimited, organizatorul Tazz by eMag îi îndrumă pe toți participanții să acceseze site-ul tazz.ro sau  aplicația mobilă Tazz by eMAG, și să plaseze o comandă în valoare de minimum 50 de lei, exclusiv pe durata campaniei: 04.08.2020 – 09.08.2020.

Campania se adresează doar clienților care plasează comenzi în orașele Cluj-Napoca, Timișoara și București, utilizând serviciul Tazz by eMAG și respectând regulile de concurs.  

La plasarea unei comenzi, clientul intră automat în tragerea la sorți pentru câștigarea unuia dintre cele 50 de abonamente TIFF Unlimited de 1 lună. Fiecare comandă plasată de un client respectând condițiile de mai sus va fi luată în considerare ca o șansă în plus la premiul oferit în campanie: cu cât mai multe comenzi, cu atât mai multe șanse de câștig. 

Un client poate câștiga un singur premiu, indiferent de numărul de comenzi plasate. 

Secțiunea 3. Drepturile și condițiile de participare 

3.1. Campania se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice, indiferent de vârstă, naționalitate, religie sau sex, fie că sunt rezidente în Cluj-Napoca, Timișoara și București sau doar aflate temporar în aceste orașe. Participanții trebuie plaseze comenzi în valoare de minimum 50 de lei (în calculul acestei sume nu se ia în considerare costul transportului). Comenzile pot fi plasate chiar și de alte persoane pentru clienții aflați în Cluj-Napoca, Timișoara și București pe perioada campaniei. 

3.2. Pentru a putea participa la această campanie și a fi incluși în tragerea la sorți, pe lângă condițiile de la punctul 3.1. este necesar ca participanții să dețină și un cont pe platforma de comenzi online www.tazz.ro (varianta web sau aplicație), în care să adauge un număr de telefon și o adresă de e-mail validă, plus toate datele necesare pentru a plasa o comandă prin platforma de comenzi online www.tazz.ro.

3.3. Detalii tragere la sorți

Tragerea la sorți va avea loc pe data de 10 august prin intermediul site-ului tragerilasorti,  iar rezultatul extragerii va fi făcut public pe pagina de Facebook Tazz by eMAG, în aceeași zi. 

Vor fi extrași 50 de câștigători și 10 rezerve, fiecare dintre aceștia urmând a fi contactați la numerele de telefon înscrise în conturile personale de pe Tazz by eMAG. Dacă un câștigător nu va putea fi contactat în termen de 72 de ore, premiul va fi acordat unei rezerve. Dacă nici nici rezerva nu va răspunde în termen de 72 de ore de la contactare, premiul va rămâne în posesia organizatorului. 

 

Secțiunea 4. Protecția datelor personale 

Participanții la această campanie au garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin participarea la campanie, participanții sunt de acord să le fie utilizate datele personale furnizate în scopul de a desemna câștigătorul, utilizându-li-se numele și imaginea pentru a le face publice, fără alte obligații sau plăți.  

Secțiunea 5. Regulament general 

Prezenta campanie se desfășoară cu respectarea legislației în vigoare pe teritoriul României și pe teritoriul Uniunii Europene (UE), respectând drepturile participanților. 

Secțiunea 6. Premiile campaniei “PofTIFF Cultură”

Premiile campaniei constau în 50 de abonamente TIFF Unlimited de 1 lună, oferite prin tragere la sorți, în urma comenzilor plasate pe Tazz.ro (aplicatie sau web), în valoare de minimum 50 de lei (în calculul acestei sume nu se ia în considerare costul transportului). 

TIFF Unlimited este platforma de video streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania, disponibilă tot anul, cu filme noi la fiecare două săptămâni, ce completează lista inițiativelor propuse anual pentru promovarea cinematografiei românești și internaționale.

CE VEI VEDEA pe unlimited.tiff.ro, în baza abonamentului de 1 lună câștigat: filme premiate, filme de artă, filme experimentale și filme clasice. Un conținut divers, atent curatoriat, cu secțiuni tematice, care includ atât filme din programul festivalului, cât și din portofoliul companiilor de distribuție de film din România. TIFF Unlimited face accesibile publicului din România numeroase filme de gen, filme pentru întreaga familie și pentru toate gusturile.

 

Secțiunea 7. Încetarea campaniei 

Se va face la data de 09.08.2020, ora 23:59, existând posibilitatea de încetare înainte sau după această dată în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, conform legislației în vigoare, sau printr-o decizie unilaterală a organizatorului. 

Secțiunea 8. Taxe 

Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat pentru taxele aferente, conform legislației aflate în vigoare.

Secțiunea 9. Litigii 

Dacă vor apărea litigii între www.tazz.ro, proprietatea SC HCL Online Advertising SRL și participanți, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Într-un caz contrar, pentru soluționarea litigiilor, între părțile implicate în litigiu, litigiul va fi înaintat către soluționare lor de către instanțele competente. 

 

(Vazut de 163 ori, 1 vizite azi)