Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Regulament concurs “Tazz te trimite la Overground Days!”

17-Sep-2020, autor: Rafaela Sava

 

Secțiunea 1. Organizatorul concursului 

Organizatorul concursului ,,Tazz te trimite la Overground Days!” este Tazz by eMAG, proprietatea HCL Online Advertising SRL, cu sediul în România, localitatea Ghiroda, Calea Lugojului, nr. 107, județul Timiș, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Timiș cu nr. J35/2856/2013, având cod de înregistrare fiscală RO32487169, societate care funcționează conform tuturor prevederilor legale, în vigoare, din România.

Concursul se va desfășura în perioada 17.09.2020 – 17.09.2020, ora 23:59, prin intermediul paginii de Instagram Tazz by eMAG.

Secțiunea 2. Descrierea 

Concursul îi îndrumă pe toți participanții să acceseze pagina de Instagram Tazz by eMAG, pe durata concursului și să respecte următorii pași pentru a se putea califica în extragere, în urma căreia pot câștiga una dintre cele 10 invitații duble la mini-seria de concerte Overground Days.

Pasul 1. Găsește postarea dedicată concursului și dă-ne un like;

Pasul 2. Scrie-ne în comentarii care este trupa ta de rock preferată;

Pasul 3. Verifică-ți inbox-ul, câștigătorul va fi contactat printr-un mesaj privat în vederea obținerea unei adrese de email valide pentru a-și putea revendica premiul.

Participanții care vor respecta acești pași vor intra automat în tragerea la sorți care va avea loc în data de 18.09.2020, în cadrul căreia vor fi extrași 10 câștigători și 5 rezerve, având ca rezultat câștigarea uneia dintre cele 10 invitații duble la mini-seria de concerte Overground Days Timișoara, desfășurată în perioada 18-19 septembrie 2020. 

Secțiunea 3. Drepturile și condițiile de participare 

3.1 Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice, indiferent de vârstă, naționalitate, religie sau sex, fie că sunt rezidente în România sau doar aflate temporar în țară. La acest concurs nu pot participa angajați ai organizatorilor, ai agenției de publicitate sau orice persoană implicată în organizare. 

3.2 Pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul va trebui să aibă o pagină de Instagram validă, și să ne răspundă în maximum 5 ore la mesajul primit în vederea revendicării invitației câștigate. Dacă câștigătorul nu va răspunde în intervalul de timp menționat, premiul se va realoca rezervei. 

Secțiunea 4. Protecția datelor personale 

Participanții la această campanie au garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin participarea la concurs, participanții sunt de acord să le fie utilizate datele personale furnizate în scopul de a desemna câștigătorul, utilizându-i-se numele și imaginea pentru a le face publice, fără alte obligații sau plăți.  

Secțiunea 5. Regulament general 

Prezenta campanie se desfășoară cu respectarea legislației în vigoare pe teritoriul României și pe teritoriul Uniunii Europene (UE), respectând drepturile participanților. 

Secțiunea 6. Premiile concursului “Tazz te trimite la Overground Days!”

Premiile concursului constau în 10 invitații duble la mini-seria de concerte de muzică rock Overground Days Timișoara, desfășurată în perioada 18-19 septembrie, în curtea FABER.

Secțiunea 7. Încetarea concursului  

Se va face la data de 17.09.2020, ora 23:59, existând posibilitatea de încetare înainte sau după această dată în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, conform legislației în vigoare, sau printr-o decizie unilaterală a organizatorului. 

Secțiunea 8. Taxe 

Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat pentru taxele aferente, conform legislației aflate în vigoare.

Secțiunea 9. Litigii 

Dacă vor apărea litigii între www.tazz.ro, proprietatea SC HCL Online Advertising SRL și participanți, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Într-un caz contrar, pentru soluționarea litigiilor, între părțile implicate în litigiu, litigiul va fi înaintat către soluționare lor de către instanțele competente. 

(Vazut de 98 ori, 1 vizite azi)