Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Concurs Comanzi și Câștigi – Toamna aceasta se numără comenzile delicioase

18-Sep-2019, autor: Iasmina

Ți-e poftă de premii? 

Comandă, savurează mâncarea delicioasă și noi te răsplătim cu o trotinetă electrică! 🎉

Cum funcționează? Delicios de simplu. Comanzi direct de pe www.EuCeMananc.ro sau de pe aplicație în perioada 18 septembrie – 18 octombrie și intri direct în tragerea la sorți pentru a câștiga un premiu gustos. 

 

Ce înseamnă asta? 

Mai multe comenzi, mai multe șanse de câștig pentru tine. Noi te plimbăm virtual printr-o mulțime de restaurante delicioase cu preparate gata de savurat, iar tu te vei plimba cu o trotinetă electrică printr-o mulțime de locuri gustoase. Sigur o să fie plimbările cel puțin la fel de bune ca și preparatele de pe www.EuCeMananc.ro 😋

 

Ești pregătit? 1, 2, 3… start la pofte! COMANDĂ ACUM >>>>  www.EuCeMananc.ro  

 

Regulament Participare Concurs Facebook: Comanzi și Câștigi

 

Secțiunea 1. Organizatorul concursului 

Organizatorul concursului ,,Comandă și Câștigi” este EuCeMananc.ro, proprietatea HCL Online Advertising SRL, cu sediul în România, localitatea Ghiroda, Calea Lugojului, nr. 107, județul Timiș, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Timiș cu nr. J35/2856/2013, având cod de înregistrare fiscală RO32487169, societate care funcționează conform tuturor prevederilor legale, în vigoare, din România.

Concursul se va desfășura în perioada 18.09.2019 – 18.10.2019, ora 23:59, prin intermediul platformei EuceMananc.ro. 

Secțiunea 2. Descrierea 

Concursul îi îndrumă pe toți participanții să acceseze online site-ul EuCeMananc.ro sau aplicația mobilă EuCeMananc.ro disponibilă gratuit în magazinele Google Play și AppStore, pe durata campaniei și să plaseze cât mai multe comenzi pentru a câștiga o trotinetă electrică. 

Concursul se adresează tuturor care plasează comenzi în unul dintre orașele în care serviciul EuCeMananc.ro este disponibil, iar numărul comenzilor plasate va fi direct proporțional cu numărul de șanse la premiile concursului. 

 

Secțiunea 3. Drepturile și condițiile de participare 

3.1 Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice, indiferent de vârstă, naționalitate, religie sau sex, fie că sunt rezidente în România sau doar aflate temporar în țară. Pentru a putea fi validați în tragerea la sorți, participanții trebuie să se afle în orașele în care este disponibil serviciul sau comenzile să fie plasate pentru persoane aflate în orașele respective pe perioada concursului. La acest concurs nu pot participa angajați ai organizatorilor, ai agenției de publicitate sau orice persoană implicată în organizare. 

3.2 Pentru a putea participa la concurs, este necesar ca participanții să dețină sau să își creeze un cont personal pe platforma www.EuCeMananc.ro (varianta web sau aplicație), în care să adauge un număr de telefon și o adresă de email valide, plus toate datele necesare pentru a plasa o comandă prin platforma de comenzi online www.EuCeMananc.ro

3.3 Toți cei care vor plasa comenzi între 18.09.2019 și 18.10.2019 vor fi înscriși automat în tragerea la sorți pentru premiul cel mare: o trotinetă electrică. Extragerea se va face pe data de 21.10.2019. 

3.4 Un utilizator poate avea mai multe șanse de câștig. Fiecare utilizator va participa la tragerea la sorți cu un număr de șanse egal cu numărul de comenzi finalizate cu succes în perioada campaniei.

3.5 Tragerea la sorți va fi realizată prin intermediul site-ului tragerilasorti.ro, în data de 21 octombrie, iar lista câștigătorilor va fi făcută publică printr-o postare pe pagina de Facebook a EuCeMananc.ro

3.6 Dacă un câștigător renunță, nu poate fi contactat în decurs de 72 de ore la adresa de e-mail și/sau numărul de telefon înscrise în platforma www.EuCeMananc.ro sau din diverse

motive ce nu țin de organizator legătura cu acesta va fi întreruptă, ne rezervăm dreptul de a oferi premiul următoarei persoane de pe listă. 

3.7 Pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul trebuie să ne contacteze direct, iar ulterior vom stabili împreună condițiile necesare pentru intrarea în posesie a premiului în funcție de locație. 

 

Secțiunea 4. Protecția datelor personale 

Participanții la această campanie au garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin participarea la concurs, participanții sunt de acord să le fie utilizate datele personale furnizate în scopul de a desemna câștigătorul utilizându-i numele și imaginea pentru a le face publice, fără alte obligații sau plăți. 

 

Secțiunea 5. Regulament general 

Prezenta campanie se desfășoară cu respectarea legislației în vigoare pe teritoriul României și pe teritoriul Uniunii Europene (UE), respectând drepturile participanților. 

Secțiunea 6. Premiile concursului  

Premiul va fi o trotinetă electrică (foarte cool). Premiul se va acorda unui singur câștigător care respectă regulile concursului, respectiv de a plasa cât mai multe comenzi pe aplicația EuCeMananc.ro. Dintre cei care se vor înscrie la concurs și respectă condițiile organizatorului, la finalul campaniei se va alege un singur câștigător. 

Secțiunea 7. Încetarea concursului  

Se va face la data de 18.10.2019, ora 23:59, existând posibilitatea de încetare înainte sau după această dată în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, conform legislației în vigoare, sau printr-o decizie unilaterală a organizatorului. 

Secțiunea 8. Taxe 

Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat pentru taxele aferente, conform legislației aflate în vigoare.

Secțiunea 9. Litigii 

Dacă vor apărea litigii între EuCeMananc.ro, propietatea SC HCL Online Advertising SRL și participanți, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Într-un caz contrar, pentru soluționarea litigiilor, între părțile implicate în litigiu, litigiul va fi înaintat către soluționare lor de către instanțele competente. 

(Vazut de 1,902 ori, 1 vizite azi)