Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Regulament Participare Concurs Facebook: #EuCeMananc în Brăila

17-Jul-2019, autor: Iasmina

Secțiunea 1. Organizatorul concursului 

 

Organizatorul concursului ,,#EuCeMananc în Brăila” este EuCeMananc.ro, proprietatea HCL Online Advertising SRL, cu sediul în România, localitatea Ghiroda, Calea Lugojului, nr. 107, județul Timiș, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Timiș cu nr. J35/2856/2013, având cod de înregistrare fiscală RO32487169, societate care funcționează conform tuturor prevederilor legale, în vigoare, din România.

 

Concursul se va desfășura în perioada 17.07.2019 – 31.07.2019, ora 23:59, pe pagina de Facebook EuCeMananc

 

Secțiunea 2. Descrierea 

Concursul îndrumă toți pofticioșii să scrie la postarea pe pagina EuCeMananc.ro care sunt restaurantele lor preferate din Brăila și să dea share postării pe propriile pagini de Facebook. 

 

Secțiunea 3. Drepturile și condițiile de participare 

3.1 Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice, indiferent de vârstă, naționalitate, religie sau sex, fie că sunt rezidente în România sau doar temporar în țară. Participanții trebuie neapărat să se afle în orașul Brăila sau comanda să fie plasată pentru cineva care este disponibil temporar în orașul Brăila. La acest concurs nu pot participa agenți ai organizatorilor, ai agenției de publicitate sau orice persoană implicată în organizare. 

 

3.2 Se vor oferi 5 vouchere în valoare de 50 lei câștigătorilor care scriu într-un comentariu la postarea adresată concursului pe pagina de Facebook EuCeMananc și dau share postării pe paginile lor, după  acest pas, participanții vor intra direct în extragerea la sorți cu ajutorul platformei random.org, unde aleatoriu se vor desemna câștigătorii, iar primii 5 afișati, vor primi voucherele. Dacă un câștigător renunță, nu poate fi contactat în 24 de ore sau din diverse motive, legătura cu acesta va fi întreruptă, ne rezervăm dreptul de a oferi premiul următoarei persoane de pe listă. 

 

3.3 Lista cu persoane va fi făcută public, posibil printr-un video, întrucât transparența participanților și a modului de operare a organizatorilor trebuie să fie accesibil tuturor. Participanții vor fi anunțați printr-o postare pe pagina de Facebook a EuCeMananc, iar în cazul în care nu se identifică timp de 24 de ore, li se va scrie un mesaj privat. Dacă există posibilitatea să nu fie contactat nici prin acest mijloc, se va alege următorul câștigător căruia i se va scrie un mesaj privat. 

 

3.4 Voucherul câștigat va fi valabil 2 săptămâni de la data confirmării identității câștigătorilor, pentru o singură utilizare, iar câștigătorii pot plasa comenzi de minim 50 lei, la un singur restaurant ales. 

 

3.5 Dacă valoarea produselor achiziționate este mai mică de 50 lei, diferența nu va fi restituita cumpărătorului. Câștigătorii, în cazul în care nu au cont pe platforma www.EuCeMananc.ro, vor trebui să-și creeze un cont cu un nr de telefon valid, adresă de mail și adresă în unul dintre orașele în care activează platforma www.EuCeMananc.ro

 

Secțiunea 4. Protecția datelor personale 

Participanții la această campanie au garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin participarea la concurs, participanții sunt de acord să le fie utilizate datele personale furnizate în scopul de a desemna câștigătorul utilizându-i numele și imaginea pentru a le face publice, fără alte obligații sau plăți. 

Secțiunea 5. Regulament general 

Prezenta campanie se desfășoară cu respectarea legislației în vigoare pe teritoriul României și pe teritoriul Uniunii Europene (UE), respectând drepturile participanților. 

Secțiunea 6. Premiile concursului  

Premiile vor consta în 5 vouchere, fiecare în valoare de 50 lei.

Premiile se vor acorda participanților care respectă regulile concursului de a comenta pe pagina de Facebook care sunt restaurantele lor preferate și a da share pe propria pagină postării, iar prin tragerea la sorți vor fi aleși. Dintre cei care se înscrie la concurs și respectă condițiile organizatorului, la finalul campaniei se vor alege 10 câștigători.

 

Secțiunea 7. Încetarea concursului  

Se va face la data de 01.08.2019, ora 23:59, existând posibilitatea de încetare înainte de 01.08.2019 în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, conform legislației în vigoare, în cazul schimbării acesteia sau printr-o decizie unilaterală a organizatorului. 

 

Secțiunea 9. Taxe 

Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat pentru taxele aferente, aflate în vigoare 

 

Secțiunea 10. Litigii 

Dacă vor apărea litigii între EuCeMananc.ro, propietatea SC HCL Online Advertising SRL și participanți, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Într-un caz contrar, pentru soluționarea litigiilor, între părțile implicate în litigiu, litigiul va fi înaintat către soluționare lor de către instanțele competente. 

(Vazut de 193 ori, 1 vizite azi)