Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Imagine Plai Concurs

Regulament Participare Concurs Facebook: #EuCeMananc la PLAI

4-Sep-2019, autor: Iasmina

Secțiunea 1. Organizatorul concursului 

 

Organizatorul concursului ,,#EuCeMananc la PLAI” este EuCeMananc.ro, proprietatea HCL Online Advertising SRL, cu sediul în România, localitatea Ghiroda, Calea Lugojului, nr. 107, județul Timiș, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Timiș cu nr. J35/2856/2013, având cod de înregistrare fiscală RO32487169, societate care funcționează conform tuturor prevederilor legale, în vigoare, din România.

Concursul se va desfășura în perioada 05.09.2019 – 11.09.2019, ora 23:59, prin intermediul platformei EuceMananc.ro.

 

Secțiunea 2. Descrierea 

Concursul îi îndrumă pe toți participanții să acceseze online site-ul EuCeMananc.ro sau aplicația mobilă EuCeMananc.ro disponibilă gratuit în magazinele Google Play și AppStore, pe durata campaniei și să plaseze cât mai multe comenzi pentru a câștiga invitații duble de tip abonament la festivalul PLAI organizat în data de 13-15 septembrie la Timișoara.

Concursul se adresează doar celor care plasează comenzi în orașul Timișoara, iar numărul comenzilor plasate va fi direct proporțional cu numărul de șanse la premiile concursului. 

Secțiunea 3. Drepturile și condițiile de participare 

3.1 Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice, indiferent de vârstă, naționalitate, religie sau sex, fie că sunt rezidente în România sau doar aflate temporar în țară. Pentru a putea fi validați în tragerea la sorți, participanții trebuie să se afle în orașul Timișoara sau comenzile să fie plasate pentru persoane aflate în orașul Timișoara pe perioada concursului. La acest concurs nu pot participa agenți ai organizatorilor, ai agenției de publicitate sau orice persoană implicată în organizare. 

3.2 Pentru a putea participa la concurs, este necesar ca participanții să dețină sau să își creeze un cont personal pe platforma www.EuCeMananc.ro (varianta web sau aplicție), în care să adauge un număr de telefon și o adresă de email valide, plus toate datele necesare pentru a plasa o comandă prin platforma de comenzi online www.EuCeMananc.ro

3.3 Toți cei care vor plasa comenzi între 05.09.2019 și 11.09.2019 vor fi înscriși automat în tragerea la sorți pentru premiile concursului constând în 10 invitații (20 de bilete de tip abonament) la festivalul PLAI din Timișoara. 

3.4 Persoanele care vor plasa cele mai multe comenzi sunt cei care vor avea șanse mai mari de câștig. Fiecare comandă în plus înseamnă o șansă mai mare de a se afla printre câștigători.

3.5 Un participant poate câștiga un singur premiu, unicitatea acestuia fiind stabilită în funcție de adresa de e-mail înscrisă în contul EuCeMananc.ro.

3.6 Tragerea la sorți va fi realizată prin intermediul site-ului tragerilasorti.ro, în data e 11 septembrie, iar lista câștigătorilor va fi făcută publică printr-o postare pe pagina de Facebook a EuCeMananc.ro

3.7 Dacă un câștigător renunță, nu poate fi contactat în decurs de 24 de ore la adresa de e-mail și/sau numărul de telefon înscrise în platforma www.EuCeMananc.ro sau din diverse

motive ce nu țin de organizator legătura cu acesta va fi întreruptă, ne rezervăm dreptul de a oferi premiul următoarei persoane de pe listă. 

3.8 Pentru a intra în posesia premiilor, câștigătorii o să fie trecuți pe lista de invitați a festivalului, iar pe baza numelui și prenumelui furnizat, o să primească accesul la festival. 

Secțiunea 4. Protecția datelor personale 

Participanții la această campanie au garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin participarea la concurs, participanții sunt de acord să le fie utilizate datele personale furnizate în scopul de a desemna câștigătorul utilizându-i numele și imaginea pentru a le face publice, fără alte obligații sau plăți. 

Secțiunea 5. Regulament general 

Prezenta campanie se desfășoară cu respectarea legislației în vigoare pe teritoriul României și pe teritoriul Uniunii Europene (UE), respectând drepturile participanților. 

Secțiunea 6. Premiile concursului  

Premiile vor consta în oferirea a 10 invitații duble (20 de bilete) de tip abonament pe 3 zile la festivalul PLAI.  Premiile se vor acorda participanților care respectă regulile concursului, respectiv de a plasa cât mai multe comenzi pe aplicația EuCeMananc.ro. Dintre cei care se înscrie la concurs și respectă condițiile organizatorului, la finalul campaniei se vor alege 10 câștigători.

Secțiunea 7. Încetarea concursului  

Se va face la data de 11.09.2019, ora 23:59, existând posibilitatea de încetare înainte de 11.09.2019 în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, conform legislației în vigoare, în cazul schimbării acesteia sau printr-o decizie unilaterală a organizatorului. 

Secțiunea 8. Taxe 

Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat pentru taxele aferente, aflate în vigoare 

Secțiunea 9. Litigii 

Dacă vor apărea litigii între EuCeMananc.ro, propietatea SC HCL Online Advertising SRL și participanți, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Într-un caz contrar, pentru soluționarea litigiilor, între părțile implicate în litigiu, litigiul va fi înaintat către soluționare lor de către instanțele competente. 

 

 

(Vazut de 170 ori, 1 vizite azi)