Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Regulament Campanie “Cu cardul ai plătit, voucher ai primit @Banca Transilvania”

14-Oct-2020, autor: Iasmina

Salvează cardul tău BT și achită cu el  pe Tazz by eMAG și te RĂSPLĂTIM cu un voucher de 20 de lei cadou, la o comandă de min 60 lei. 💳🎁

Ofertă disponibilă la achitarea unei comenzi minime de 60 lei, cu cardul BT și salvarea acestuia în contul Tazz (în situația în care acesta nu a fost salvat anterior), în perioada 14 – 27 octombrie 2020, plasate la partenerii din orașele Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, București, Arad, Brașov, Oradea, Sibiu, Deva sau Brăila.

 

Secțiunea 1. Organizatorul campaniei

Organizatorul campaniei “Cu cardul ai plătit, voucher ai primit @Banca Transilvania” este Tazz by eMAG, proprietatea HCL Online Advertising SRL, cu sediul în România, localitatea Ghiroda, Calea Lugojului, nr. 107, județul Timiș, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Timiș cu nr. J35/2856/2013, având cod de înregistrare fiscală RO32487169, societate care funcționează conform tuturor prevederilor legale în vigoare din România.

Campania se va desfășura în perioada 14.10.2020 – 27.10.2020, ora 23:59, prin intermediul aplicației pentru mobil sau a platformei web tazz.ro.

Secțiunea 2. Descrierea 

Campania îi îndrumă pe toți participanții să acceseze online site-ul tazz.ro sau aplicația mobilă Tazz by eMAG, disponibilă gratuit în magazinele Google Play și AppStore, pe durata campaniei și să plaseze o comandă achitată cu cardul lor BT, în valoare de minimum 60 de lei, să salveze obligatoriu cardul și vor primi automat, pe email, un mesaj care conține codul unic al unui voucher în valoare de 20 de lei, precum și restul informațiilor despre utilizarea acestuia. 

Campania se adresează tuturor celor care plasează comenzi în unul dintre orașele următoare: Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, București, Arad, Brașov, Oradea, Sibiu, Deva, Brăila. Voucherul câștigat poate fi utilizat la următoarea comandă, plasată la oricare dintre partenerii care acceptă vouchere (food and non-food), în orice oraș în care serviciul Tazz by eMAG este disponibil. Voucherele câștigate sunt valabile 15 zile din momentul primirii lor.

Secțiunea 3. Drepturile și condițiile de participare 

3.1. Campania se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice, indiferent de vârstă, naționalitate, religie sau sex, fie că sunt rezidente în România sau doar aflate temporar în țară. Participanții trebuie să se afle în unul dintre orașele următoare: Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, București, Arad, Brașov, Oradea, Sibiu, Deva, Brăila.

3.2. Pentru a putea participa la această campanie, este necesar ca participanții să aibă un cont pe platforma de comenzi online www.tazz.ro (varianta web sau aplicație), în care să adauge un număr de telefon și o adresă de email valide, plus toate datele necesare pentru a plasa o comandă prin platforma de comenzi online www.tazz.ro. Totodată, în ceea ce privește posibilitatea de a beneficia și utiliza voucherul de 20 de lei, clientul trebuie să plaseze o comandă a cărei plăți se face cu cardul BT, să salveze cardul iar comanda minimă să fie în valoare de 60 de lei (în calculul acestei sume nu se ia în considerare costul transportului) . Valabilitatea voucher-ului este de 15 zile din momentul primirii și poate fi folosit la partenerii care acceptă vouchere. Pentru a vedea care sunt aceștia, clientul trebuie să selecteze filtrul “Acceptă vouchere”, pentru orașul în care dorește să comande.

3.3. Dacă un utilizator are mai multe adrese de e-mail, voucherul nu se poate transfera de pe o adresă de e-mail, către alta sau de pe un cont, pe altul. 

3.4. Pentru a utiliza voucherele, userii vor trebui să aibă o adresă de e-mail validă în contul platformei www.tazz.ro

Secțiunea 4. Protecția datelor personale 

Participanții la această campanie au garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin participarea la campanie, participanții sunt de acord să le fie utilizate datele personale furnizate în scopul de a desemna câștigătorul, utilizându-i-se numele și imaginea pentru a le face publice, fără alte obligații sau plăți.  

Secțiunea 5. Regulament general 

Prezenta campanie se desfășoară cu respectarea legislației în vigoare pe teritoriul României și pe teritoriul Uniunii Europene (UE), respectând drepturile participanților. 

Secțiunea 6. Premiile campaniei “Cu cardul ai plătit, voucher ai primit @Banca Transilvania”

Premiile campaniei constau în vouchere în valoare de 20 lei, oferite la o tranzacție egală sau peste 60 de lei (în calculul acestei sume nu se ia în considerare costul transportului), efectuată cu un card BT, după ce cardul a fost obligatoriu salvat în contul participantului. 

Secțiunea 7. Încetarea campaniei 

Se va face la data de 27.10.2020, ora 23:59, existând posibilitatea de încetare înainte sau după această dată în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, conform legislației în vigoare, sau printr-o decizie unilaterală a organizatorului. 

Secțiunea 8. Taxe 

Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat pentru taxele aferente, conform legislației aflate în vigoare.

Secțiunea 9. Litigii 

Dacă vor apărea litigii între www.tazz.ro, proprietatea SC HCL Online Advertising SRL și participanți, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Într-un caz contrar, pentru soluționarea litigiilor, între părțile implicate în litigiu, litigiul va fi înaintat pentru soluționare către instanțele competente.

 

(Vazut de 781 ori, 1 vizite azi)