Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Regulament Concurs Street Food Asia by Chef Foa

21-Oct-2020, autor: Rafaela Sava

 

Secțiunea 1. Organizatorul concursului 

Organizatorul concursului ,,Street Food Asia by Chef Foa” este Tazz by eMAG, proprietatea HCL Online Advertising SRL, cu sediul în România, localitatea Ghiroda, Calea Lugojului, nr. 107, județul Timiș, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Timiș cu nr. J35/2856/2013, având cod de înregistrare fiscală RO32487169, societate care funcționează conform tuturor prevederilor legale, în vigoare, din România.

Concursul se va desfășura în perioada 21.10.2020 – 22.10.2020, ora 23:59, prin intermediul platformei sau aplicației Tazz by eMAG, în orașul Cluj-Napoca.

Secțiunea 2. Descrierea 

Concursul îi îndrumă pe toți participanții să plaseze cel puțin o comandă de la restaurantul Stradale Cluj, disponibil pe Tazz by eMAG, cu unul dintre cele 4 preparate speciale incluse în categoria “Street Food Asia by Chef Foa” pe durata campaniei și vor intra automat în tragerea la sorți a concursului, în urma căreia pot câștiga unul dintre cele 3 vouchere CADOU de 250 și una dintre cele 3 cărți “Street Food: Asia – Să facem dreptate ingredientelor!” – by Chef Foa.

Tragerea la sorți va avea loc în data de 30.10.2020, în cadrul căreia vor fi extrași 3 câștigători și 5 rezerve.

Secțiunea 3. Drepturile și condițiile de participare 

3.1 Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice din orașul Cluj-Napoca, indiferent de vârstă, naționalitate, religie sau sex, fie că sunt rezidente în România sau doar aflate temporar în țară. La acest concurs nu pot participa angajați ai organizatorilor, ai agenției de publicitate sau orice persoană implicată în organizare. 

3.2 Pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul va trebui să aibă o adresă de email validă, și să ne răspundă în maximum 24 ore la mesajul primit în vederea revendicării invitației câștigate. Dacă câștigătorul nu va răspunde în intervalul de timp menționat, premiul se va realoca rezervei. 

Secțiunea 4. Protecția datelor personale 

Participanții la această campanie au garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin participarea la concurs, participanții sunt de acord să le fie utilizate datele personale furnizate în scopul de a desemna câștigătorul, utilizându-i-se numele și imaginea pentru a le face publice, fără alte obligații sau plăți.  

Secțiunea 5. Regulament general 

Prezenta campanie se desfășoară cu respectarea legislației în vigoare pe teritoriul României și pe teritoriul Uniunii Europene (UE), respectând drepturile participanților. 

Secțiunea 6. Premiile concursului ,,Street Food Asia by Chef Foa”

Premiile concursului constau în 3 vouchere în valoare de 250 lei, valabile la restaurantul Stradale din Cluj-Napoca, prin intermediul platformei sau aplicației Tazz și 3 cărți “Street Food: Asia – Să facem dreptate ingredientelor!” – by Chef Foa.

Secțiunea 7. Încetarea concursului  

Se va face la data de 22.10.2020, ora 23:59, existând posibilitatea de încetare înainte sau după această dată în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, conform legislației în vigoare, sau printr-o decizie unilaterală a organizatorului. 

Secțiunea 8. Taxe 

Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat pentru taxele aferente, conform legislației aflate în vigoare.

Secțiunea 9. Litigii 

Dacă vor apărea litigii între www.tazz.ro, proprietatea SC HCL Online Advertising SRL și participanți, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Într-un caz contrar, pentru soluționarea litigiilor, între părțile implicate în litigiu, litigiul va fi înaintat către soluționare lor de către instanțele competente. 

 

(Vazut de 118 ori, 1 vizite azi)