Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Biofresh imagine

Sărbătoreşte World Vegan Day cu un meniu gustos şi sănătos la BIOfresh

1-Nov-2019, autor: Iasmina

Sărbătoreşte World Vegan Day cu un meniu gustos şi sănătos la BIOfresh

 

World Vegan Day se sărbătoreşte în fiecare an pe 1 noiembrie, moment perfect pentru a încerca astfel de preparate sănătoase, dar şi foarte gustoase. Combinaţiile culinare, ingredientele folosite, restaurantul care oferă un asemenea meniu  – toate contează, asta dacă îţi doreşti să te bucuri din plin de gustul şi proprietăţile benefice preparatelor vegane, vegetariene sau raw-vegane.

Vestea bună este că acum poţi sărbători World Vegan Day chiar la tine în oraş, cu BIOfresh, restaurantul ale cărui preparate îţi vor mângâia papilele gustative, convingându-te să treci şi tu, măcar din când în când, în “tabăra” veganilor.

Preparat: Paste de sfeclă cu sos 

BIOfresh Timişoara militează pentru un stil de viaţă sănătos, folosind produse locale, din zona de Vest, neprocesate, totul fiind preparat pe loc

Nu este uşor să ai un stil de viaţă sănătos, însă cu BIOfresh atât de aproape de tine (la restaurantul din Str. Francesco Griselini nr. 2 sau online numai prin EuCeMananc.ro), cu siguranţă acest proces ţi se va părea mult mai simplu. Şi cum să nu simţi asta, când în meniul lor vei regăsi preparate diverse, de la meniul zilei, bruschete, salate şi supe raw vegane până la mâncăruri gătite, paste fără gluten şi tot felul de prăjituri delicioase fără zahăr, gluten sau lactate?!

Preparat: Tort afine cu sos din fructe de pădure 

Produsele folosite aici sunt locale, din zona de Vest, neprocesate, iar felurile de mâncare sunt gătite pe loc, bucătarul fiind mereu atent la dorinţele tale. Poţi oricând să îţi “personalizezi” alegerea, adăugând un ingredient sau eliminând un altul, astfel încât preparatul să se muleze pe gustul, dar şi nevoile tale.

Deşi produsele BIOfresh meniu sunt vegane, restaurantul nu are un profil  “strict vegan” şi asta pentru ca mierea de albine este folosită în unele preparate. Cu siguranţă, însă, vei fi cucerit de prăjituri precum Minunăţie cu cafea, Limolină, Miracolul fructelor de sezon sau Mousse de ciocolată – toate îndulcite cu miere.

 

Timişorenii, dar nu numai, sunt “adepţii” stilului de viaţă BIOfresh

BIOfresh se bucură de o popularitate în creştere atât în rândul timişorenilor, cât şi în cel al turiştilor, deloc puţini la număr în Timişoara. Aici iau masa (sau comandă online prin EuCeMananc.ro) atât vegetarieni/vegani convinşi, sau persoane care pun mare preţ pe un stil de viaţă sănătos, cât şi ceilalţi, care încearcă produsele BIOfresh la recomandarea unui prieten sau pur şi simplu din curiozitate.

BIOfresh meniul zilei, supa de linte, cartofii dulci umpluţi şi sos, pastele cu roşii uscate şi sos pesto sau tortul de ciocolată – cele mai apreciate produse savurate direct în restaurant sau comandate prin EuCeMananc.ro

Pentru un meniu delicios, cu care nu poţi da greş, inspiră-te din alegerile de top ale clienţilor BIOfresh Timişoara! Aşadar, savurează BIOfresh meniul zilei, cel mai vândut în restaurant, dar şi pe EuCeMananc.ro, supa de linte, cartofii dulci umpluţi şi sos, pastele cu roşii uscate şi sos pesto sau tortul de ciocolată.

 

Preparat: Tort de ciocolată cu mango 

Preparat: Cartofi dulci umpluți și sos 

Preparat: Bruschete speciale BIOfresh

 

Dacă înţelegi importanţa unui astfel de stil de alimentaţie, eşti chiar tu adeptul lui sau ai mulţi prieteni care iubesc preparatele BIOfresh, trebuie să ştii că restaurantul şi-a extins de curând activitatea, participând cu candy baruri vegane la numeroase evenimente. 

 

BIOfresh – restaurantul în care angajaţii au în fiecare dimineaţă un ritual special, care le confirmă calitatea preparatelor, dar îi şi apropie ca echipă

Un stil de viaţă sănătos, importanţa echilibrului nutriţional, dar şi farmecul suplimentar pe care îl aduce gustul sunt toate valori în care BIOfresh crede şi pe care încearcă să le promoveze zi de zi. Tocmai de aceea, echipa obişnuieşte să respecte în fiecare dimineaţă un ritual special.

“În fiecare dimineaţă, BIOfresh meniul zilei, “vedeta” restaurantului, este degustat de echipa noastră. Fiecare ia câte o bucăţică din preparatele meniului pentru că este important să cunoaştem gustul preparatelor şi să ne asigurăm de calitatea şi prospeţimea lor. În plus, acest ritual este un obicei care ne uneşte.” – ne-a mărturistit Grégory Martin-Pacheco – ownerul BIOfresh

Preparat: Cartofi copți cu ciuperci și salată de sfeclă 

BIOfresh şi EuCeMananc.ro – o colaborare transformată într-un parteneriat de succes, care a evoluat treptat şi firesc

Poţi încerca preparatele BIOfresh în restaurant, dar şi online, singura platformă în care îi regăseşti fiind EuCeMananc.ro. Această colaborare a început de mult timp şi a evoluat treptat şi firesc, cu “ups&downs” rezolvate pe parcurs, mai ales că partea de livrare nu este niciodată uşor de gestionat. Lucrurile au ajuns, însă, de fiecare dată la un numitor comun, din ce în ce mai mulţi clienţi bucurându-se de preparatele BIOfresh prin platforma de comenzi online EuCeMananc.ro.

“Pentru noi, EuCeMananc.ro este mai mult decât o colaborare, este un parteneriat de succes. Ne dorim să oferim calitate clienţilor noştri, ne dorim ca ei să aibă aceeaşi experienţă a preparatelor şi a gustului mâncării atât în restaurant, cât și acasă, la birou sau orunde s-ar afla.”- ne spune Grégory Martin-Pacheco – ownerul BIOfresh

BIOfresh – restaurantul care sărbătoreşte World Vegan Day în fiecare zi

BIOfresh Timişoara sărbătoreşte World Vegan Day în fiecare zi, aşa că îţi poţi comanda preparatele lor pe 1 noiembrie sau în oricare altă zi! Cine ştie, s-ar putea ca această alegere să te ajute să îţi formezi un obicei sănătos, dar şi foarte gustos, alături de o echipă care pune mare preţ pe sănătate, gust şi calitate. Lasă-te surprins de gustul preparatelor oriunde ai fi >> http://bit.ly/321Ksjd

 

(Vazut de 182 ori, 1 vizite azi)