Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Snack-urile preferate ale gamerilor

25-Nov-2015, autor: EuCeMananc

Se apropie weekend-ul, o să ai puțin timp liber și știm că îți place să te joci, și atunci când te joci probabil uiți să te alimentezi, echipa EuCeMananc îți oferă cele mai accesibile și avantajoase soluții.

O să le împărțim în 3 categorii, gustările cele mai comune, gustări ce nu necesită preparate și nu în ultimul rând câteva gustări sănătoase.

Classic Snacks
1) Pizza Rolls – le poți cumpăra de la orice supermarket și nu necesită o preparare complicată. Le introduci în cuptorul cu microunde și în 3 minute ai rezolvat.

2) Ursuleți Haribo, au avantajul de a fi ușor de consumat cu o singură mână, acest snack nu este nici perisabil, nici unsuros astfel e un snack foarte curat și îndrăgit de toata lumea.

3) Energizante, atunci când te joci toată noaptea, sigur ai nevoie de un surplus de energie pe care atât cafeaua cât și energizantele pot să îl ofere. Atenție, consumul excesiv și regulat de asemenea substanțe poate dăuna sănătății, deci consumați cu moderație.

4) Popcorn, îl găsești peste tot , nu necesită preparare, sunt o multitudine de sortimente și îți permite să mănânci cu o singură mână. Dezavantajul ar fi că după consumare probabil trebuie să ai în apropierea ta un șervețel, sau un prosop, deoarece grăsimea lăsată pe degete se poate depune atât pe mouse cât și pe tastatură, și nu îți dorești acest lucru.

5) Una dintre cele mai comune și gustoase gustări, pentru gameri , dar și pentru restul lumii este pizza, desigur poți găsi o varietate mare de pizza chiar pe site-ul nostru www.eucemananc.ro.

6) Din categoria gustărilor nu puteau lipsi clasicele chipsuri alături de nachos, oricând te joci și vrei să ronțăi ceva, e bine să ai prin apropiere o pungă de chipsuri sau un bol de nachos.

Snack-uri ce nu necesită niciun fel de preparare

1) Alunele sunt printre cele mai recomandate alimente atunci când te joci, nu doar că sunt foarte ușor de consumat, dar sunt și printre puținele alimente consumate de gameri regulat, care au o valoare nutrițională, dar și proteine.

2) Covrigeii, sunt probabil cea mai comună gustare pe care un gamer din Romania o are la îndemână, faptul că nu sunt unsuroși, sunt sățioși și au un preț accesibil, face din această gustare una dintre cele mai recomandate atunci când vrei sa ronțăi ceva în fața calculatorului.

Gustări sănătoase

1) Humus e o gustare sănătoasă, bogată în proteine, pe care o găsești și în unele restaurante partenere EuCeMananc.ro, este una dintre puținele gustări sănătoase pe care gamerii le preferă.

2) Din acest ghid de alimentație pentru gameri nu puteau lipsi fructele și legumele. Conțin vitamine, sunt sățioase, și se găsesc într-o varietate de prețuri și sortimente.

Desigur, fiecare dintre noi are preferințe și obiceiuri diferite. Echipa EuCeMananc este curioasă ce gustări consumi atunci când te găsești în fața calculatorului, așa că te invităm să ne trimiți sugestiile tale.

(Vazut de 150 ori, 1 vizite azi)