Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Valentine’s Day Specials

9-Feb-2014, autor: EuCeMananc

valentines-2014

Cu sau fara voia noastra Valentine’s day se apropie…

Ai doua optiuni, ori te grabesti si incepi sa dai telefoane pe la restaurante sa rezervi o masa (daca mai gasesti), ori iti instalezi aplicatia EuCeMananc.ro, si te vei bucura de preparatele celor mai bune restaurante din oras in intimitatea casei tale alaturi de persoana iubita.

Daca te vei trezi in 14 Februarie fara nici un plan, nu e prea tarziu! Trebuie doar sa intri pe www.eucemananc.ro si sa comanzi preparatele dorite.

icon-inima-bio-valentinesConcurs – Valentine’s Day

Suntem alaturi de clientii fideli, si ne-am gandit sa rasplatim pe cel mai sociabil dintre voi cu un desert SURPRIZA pentru doua persoane de la BIOfresh chiar de Valentine’s day.

Tot ce trebuie sa faci este sa scrii o recenzie pentru fiecare comanda data de tine. Cine va avea cele mai multe recenzii pentru comenzile facute pe EuCeMananc incepand de astazi (miercuri 12.02.2014) ora 12:00, pana vineri 14.02.2014 ora 16:00, va primi un desert surpriza pentru doua persoane din partea BIOfresh.

Castigatoarea concursului de Valentine’s Day, care se va bucura in seara aceasta speciala de deserturile BIOfresh este Mihaela Todorut. Felicitari!

(Vazut de 123 ori, 1 vizite azi)