Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

visa

Regulament Campanie ,,10 lei cadou la plata cu cardul tău Visa”

15-May-2020, autor: Iasmina

Plătește în siguranță cu cardul tău Visa pe site-ul www.tazz.ro sau în aplicația tazz by eMAG și primești automat (la comenzile peste 50 de lei) un voucher cadou în valoare de 10 lei, valabil la următoarea comandă care trebuie să aibă valoarea produselor de peste 50 de lei (în calculul acestei sume nu se ia în considerare costul transportului).

Voucherul cadou poate fi folosit doar la restaurantele care acceptă vouchere. Pentru a vedea care sunt aceștia, tot ce trebuie să faci este să selectezi filtrul “Acceptă vouchere”, pentru orașul tău. Orașele participante la campanie sunt: B, TM, CJ, AR, BR, IS, OR

Mai multe comenzi, mai multe vouchere cadou.

 

Secțiunea 1. Organizatorul campaniei

Organizatorul campaniei ,,10 lei cadou la plata cu cardul tău Visa” este tazz by eMAG, proprietatea HCL Online Advertising SRL, cu sediul în România, localitatea Ghiroda, Calea Lugojului, nr. 107, județul Timiș, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Timiș cu nr. J35/2856/2013, având cod de înregistrare fiscală RO32487169, societate care funcționează conform tuturor prevederilor legale în vigoare din România.

Campania se va desfășura în perioada 15.05.2020 – 15.06.2020, ora 23:59, prin intermediul aplicației pentru mobil sau a platformei web tazz.ro.

Secțiunea 2. Descrierea 

Campania îi îndrumă pe toți participanții să acceseze online site-ul tazz.ro sau aplicația mobilă tazz by eMAG, disponibilă gratuit în magazinele Google Play și AppStore, pe durata campaniei și să plaseze cât mai multe comenzi cu cardul Visa pentru a beneficia gratuit de un voucher în valoare de 10 lei, valabil pe tazz.ro, la fiecare tranzacție de peste 50 de lei efectuată numai cu un card Visa.

Campania se adresează tuturor celor care plasează comenzi în unul dintre orașele în care serviciul tazz by eMAG este disponibil, iar campania este în derulare în orașele respective. Voucherele nu se aplică în cazul în care deja există alte reduceri la produse sau categorii de produse. 

Secțiunea 3. Drepturile și condițiile de participare 

3.1 Campania se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice, indiferent de vârstă, naționalitate, religie sau sex, fie că sunt rezidente în România sau doar aflate temporar în țară. Participanții trebuie să se afle în orașele în care este disponibil serviciul și se pot plasa comenzi cu cardul. Comenzile pot să fie plasate chiar de alte persoane pentru clienții aflați în orașele respective pe perioada campaniei. 

3.2 Pentru a putea participa la această campanie, este necesar ca participanții să aibă un cont pe platforma de comenzi online www.tazz.ro (varianta web sau aplicație), în care să adauge un număr de telefon și o adresă de email valide, plus toate datele necesare pentru a plasa o comandă prin platforma de comenzi online www.tazz.ro. Totodată, în ceea ce privește posibilitatea de a beneficia și utiliza voucherul de 10 lei pentru plățile cu cardul Visa, clientul trebuie să plaseze o comandă a cărei plăți se face cu cardul, iar comanda minimă să fie în valoare de 50 de lei (în calculul acestei sume nu se ia în considerare costul transportului) . Valabilitatea voucher-ului este până la 30.06.2020 și poate fi folosit la cumpărăturile mai mari de 50 lei (în calculul acestei sume nu se ia în considerare costul transportului), la partenerii care acceptă vouchere. Pentru a vedea care sunt aceștia, tot ce trebuie să faci este să selectezi filtrul “Acceptă vouchere”, pentru orașul tău.

3.3 Toți cei care vor plasa comenzi între 15.05.2020 și 15.06.2020 vor primi automat, pe adresa de e-mail folosită în aplicație, pentru plasarea comenzii, un voucher cadou în valoare de 10 lei. Dacă un utilizator are mai multe adrese de e-mail, voucherul nu se poate transfera de pe o adresă de e-mail, către alta sau de pe un cont, pe altul. 

3.4 Pentru a utiliza voucherele, userii vor trebui să aibă o adresă de e-mail validă în contul platformei www.tazz.ro

Secțiunea 4. Protecția datelor personale 

Participanții la această campanie au garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin participarea la campanie, participanții sunt de acord să le fie utilizate datele personale furnizate în scopul de a desemna câștigătorul, utilizându-i-se numele și imaginea pentru a le face publice, fără alte obligații sau plăți.  

Secțiunea 5. Regulament general 

Prezenta campanie se desfășoară cu respectarea legislației în vigoare pe teritoriul României și pe teritoriul Uniunii Europene (UE), respectând drepturile participanților. 

Secțiunea 6. Premiile campaniei “10 lei cadou la plata cu cardul tău Visa”

Premiile campaniei constau în vouchere în valoare de 10 lei oferite la fiecare tranzacție egală sau peste 50 de lei (în calculul acestei sume nu se ia în considerare costul transportului), efectuată cu un card Visa.

Secțiunea 7. Încetarea campaniei 

Se va face la data de 15.06.2020, ora 23:59, existând posibilitatea de încetare înainte sau după această dată în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, conform legislației în vigoare, sau printr-o decizie unilaterală a organizatorului. 

Secțiunea 8. Taxe 

Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat pentru taxele aferente, conform legislației aflate în vigoare.

Secțiunea 9. Litigii 

Dacă vor apărea litigii între www.tazz.ro, proprietatea SC HCL Online Advertising SRL și participanți, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Într-un caz contrar, pentru soluționarea litigiilor, între părțile implicate în litigiu, litigiul va fi înaintat către soluționare lor de către instanțele competente. 

 

 

(Vazut de 5,749 ori, 1 vizite azi)